SWOOD Tuvalet Masası Tasarımı

0
532

Son güncelleme: 25.08.2023

SWOOD Design ile tasarlarken öğren serimizin bu videosunda görmüş olduğunuz tuvalet masası tasarımını beraber yapacağız.

Tuvalet Masası Tasarım Aşamaları

SWOOD DESIGN ile mobilyalarımızı tasarlarken, düzlemler aracılığı ile tasarladığımız için her bir paneli düzlem olarak görmek zorundayız.

Her bir panel için; yükseklik, soldan veya sağdan olan uzaklık belirlememiz gerekir. Bu referansları ise düzlemler aracılığı ile veririz. Tasarımlarımızı oluştururken, düzlemler ile referans verme sebebimiz ise tasarımlarımızı tamamen parametrik hale getirebilmek içindir. Bu şekilde tasarımlarımızın iç ve dış ölçülerini rahatlıkla değiştirebilir, herhangi bir revize kararında, hızlı bir şekilde tasarımlarımızı revize edebiliriz.

SWOOD Design ile sizler de benzer tasarımlarınızı kolaylıkla oluşturabilir, pratik tasarım tasarım yöntemleri ile mobilyalarınızı tasarlayabilirsiniz.

Tekyaz teknolojik yazılımlar firmasında SOLIDWORKS SWOOD teknik destek ve eğitim sorumlusuyum. Aynı zamanda SOLIDWORKS COMPOSER VE VISUALIZE alanlarında çalışmalar gerçekleştiriyorum.

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin