SOLIDWORKS Apps For Kids ile 23 Nisan Challenge

2
1093

Son güncelleme: 23.08.2023

 

Evimizdeki küçük mühendisleri keşfetme zamanı! Çocuklarınızda yaratıcılığı SOLIDWORKS Apps For Kids ile teşvik edin, geliştirin. Öyleyse çocuklarınızın eğlenirken 3 boyutlu tasarımın temellerini keşfetmesine ne dersiniz? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için özel olarak düzenlenen bu harika etkinlikte sizde katılın.

www.swappsforkids.com sayfasından ücretsiz hesabınızı oluşturun ve hemen 3D modellerinizi oluşturmaya başlayın. Temaya uygun  modelleri çocuklarınızla birlikte tasarlayıp etkinlik etiketleri ile sosyal medyada paylaşarak sizde kolayca katılabilirsiniz. Dünya çocuklarına hediye edilmiş olan bu bayramda geleceğimiz olan çocuklarımız ile birlikte eğlenceli ve öğretici bu etkinliğe katılmak onlar için harika bir hediye olacaktır. Üstelik öğrenmelerinin ve eğlenmelerinin yanında onları mutlu edecek ödüller de var.  Geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimine fayda sağlayacak bu etkinliğe mutlaka katılın.

23 Nisan için özel olarak düzenlenen bu Challenge’ta temamızı Uzay ve Roket olarak belirledik. Çocukların fikir edinmesi için bir video hazırladık. Bu videoyu izleyerek basit bir roket tasarımının nasıl yapıldığını öğrenebilirler.  Bu Challenge’ta çocuklar yaptıkları tasarımları sosyal medya hesaplarında #23NisanChallenge, #23Nisan, #SWA4K ve #TEKYAZ etiketleri ile paylaşabilir ve akranlarının yaptıkları tasarımları görebilirler.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, bir yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”

 

Apps for Kids, tabletler ve diğer mobil cihazlarda kullanılabilen web tabanlı ücretsiz bir uygulamadır. Birçok farklı modülün (Shape It, Style It, Mech It, Capture It, Show It, Print It) bir araya gelmesinden oluşan çocuklar için özel olarak geliştirilmiş bir uygulamadır. Apps for Kids, 4 ile 12 yaş aralığındaki çocuklara 3 boyutlu tasarım ve mühendislik kavramlarını eğlenceli, heyecan verici ve ilgi çekici bir şekilde öğrenmeleri için ilham verir.

 

 

SOLIDWORKS Apps for Kids, çocuklar için SOLIDWORKS hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın.

Son Katılım Tarihi: 30 Nisan 2021

Challenge Katılım Hashtag; #23NisanChallenge #23Nisan #SWA4K #TEKYAZ

 

SOLIDWORKS Eğitim Uzmanı

2 YORUM

  1. Merhaba. Etkinliğe katılım için tek seçenek sosyal medya hesabından tasarımı paylaşmak mıdır? Bir de konuyla ilgili hazırlamış olduğunuz videoya nasıl erişebilirim? Teşekkürler.

    • Merhaba Elif hanım,
      Etkinliğe katılım için tasarımınızı sosyal medya üzerinden istenilen etiketler ile paylaşmanız yeterlidir.
      Konu ile ilgili video blog yazısında eklendi, sayfayı tekrar incelediğinizde bulabilirsiniz.

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin