3DEXPERIENCE DraftSight: Tasarla, Yönet, Paylaş!

0
386

Son güncelleme: 19.12.2022

3DEXPERIENCE DraftSight, mimarlar, mühendisler gibi profesyonel düzeyde 2D ve 3D CAD kullanıcılarının ortak sorunlarına çözüm olarak geliştirildi. Tasarım süreçlerindeki rol paylaşımları, tasarım ve üretime dair referans ve bilgiler, imza ve onay süreçleri, erişim haklarının dağıtımı, dosya ve veri yönetiminin sağlanması ve donanımsal gereksinimlere dair çözülmesi gereken tüm kalemlere tek seferde çözüm sunuyor.

3DEXPERIENCE DraftSight
3DEXPERIENCE DraftSight

3DEXPERIENCE DraftSight; teknik resim ve tasarım süreçleri ile tüm iş akışınızın yönetimini birleştirerek aktör ve paydaşları tek bir platformda buluşturuyor. Yapılandırılmamış iş birliğinin yanı sıra, yapılandırılmış iş birliği metodolojilerini bir araya getirerek bir kuruluştaki herkesin ya da gruplaşmış kişilerin bulut çözümü teknolojisi ile sorunsuz bir şekilde bilgi ve veri alışverişi yapmasına olanak sağlıyor.

Gelin 3DEXPERIENCE DraftSight’ın başlıca rollerini birlikte inceleyelim;

DraftSight: İster masaüstünüzde ister platform içerisinde çalışın, 2D ve 3D çizimleriniz arasında kolayca geçiş yapın.

Çizimlerinizi/ tasarımlarınızı kolayca oluşturabilir, istediğiniz dosyaya sorunsuz erişebilir ve düzenlemeler yapabilir, revizyonlarınızı doğru bir şekilde yönetebilir, size atanmış proje ve görevlerinizi takip edebilirsiniz.

3DEXPERIENCE DraftSight Arayüz ve Gösterge Paneli
3DEXPERIENCE DraftSight Arayüz ve Gösterge Paneli

 

Data Management [Veri Yönetimi]: Hem maddi, hem zamansal olarak üretkenliğinizi arttırın. 3DEXPERIENCE bulut tabanlı veri yönetimi ile dosyalarınızı güvenli bir şekilde kaydedin, erişin, veri kaosuna son verin.

Size atanmış çizimler ve belgeleri saklayarak kaybolmasını önleyebilir, ekip üyelerine erişim izni vererek hata paylarını önleyebilirsiniz. En güncel çizim ve revizyonları tek bir kaynaktan görebilir, kopyalarını kaydederek dilediğiniz zaman çizimin önceki safhalarına geri dönebilirsiniz.

Proje çizim ve tasarımda Maturity/ Olgunluk seçeneği
Açma, Kaydetme, Kilitleme, Olgunluk Durumu, Revizyon Seçenekleri

 

Project Management [Proje Yönetimi]: Kaynakları doğru tahsis edin, teslim etmeye ne kadar yakın olduğunuzu ve planlanmış sürecin hangi evresinde olduğunuzu takip edin.

Proje, plan ve tasarım süreçlerinizi dinamik bir hale getirerek hızlandırabilir, ekip tabanlı planlamayı aktif olarak kullanabilirsiniz. Her türlü değişiklikten aldığınız bildirimlerle haberdar olabilir, akışları takip edebilir ve yönetebilirsiniz.

Proje Olgunluk Durumu
Proje Olgunluk Durumu

 

3DEXPERIENCE Platformu: Doğru kişileri, doğru bilgiler ve doğru araçlarla eş güdümlü buluşturun, daha iyi ve hızlı kararlar alın.

Çizimler, belgeler, modeller, atanmış görevler ve proje bilgilerine tek bir kanaldan sorunsuz iletişim ile erişim sağlayabilir, tüm aktör ve paydaşları bir araya getirerek kurumsal üretkenliğinizi ve verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

3DEVPERIENCE Platformu İş/Proje Durumları
3DEXPERIENCE Platformu İş/Proje Durumları

 

3DEXPERIENCE DraftSight ile lineer ve parçacıl ilerleyen iş akışını, eşgüdümlü ve bütünsel olanla değiştirin.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için web sayfamızı ziyaret edebilir, bizlere ulaşabilirsiniz.

DraftSight hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
DraftSight İş Geliştirme Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin