3DEXPERIENCE Platform Kayıt ve Aktivasyon

0
653

3DEXPERIENCE Platform, endüstriyel tasarım, mühendislik ve iş süreçlerini entegre etmek ve optimize etmek için güçlü bir araçtır. Bu makalede, 3DEXPERIENCE Platformunuzu etkinleştirmek için adım adım aktivasyon rehberi sağlayacağız, böylece tasarım ve iş akışlarınızı daha verimli hale getirebilirsiniz.

3DEXPERIENCE Platform aktivasyonu, sipariş verildikten sonra mail adresinize Dassault Systemés tarafından aşağıdaki gibi bir mail gelecektir. Launch your 3DEXPERIENCE Platform alanına tıklayarak bir sonraki adıma geçiş yapabilirsiniz.

3DEXPERIENCE Platform Kayıt Maili

3DEXPERIENCE hesabınız varsa kullanıcı bilgilerinizi girerek devam edebilirsiniz. Eğer bir 3DEXPERIENCE hesabına sahip değilseniz, aşağıda belirtilen alandan 3DEXPERIENCE hesabınızı oluşturabilirsiniz.

3DEXPERIENCE Platform Giriş Ekranı

Kullanıcı bilgilerinizi girdikten sonra aşağıdaki 2 kutucuğu işaretleyerek Register (Kayıt Ol) butonuna tıklayarak 3DEXPERIENCE hesabınızı oluşturabilirsiniz.

3DEXPERIENCE Platform Kayıt Ekranı

3DEXPERIENCE hesabı oluşturulduktan sonra otomatik olarak sizi aktivasyon sayfasına yönlendirecektir. Aktivasyonu tamamlanmak için 3DEXPERIENCE Platformuna alanınıza bir Administrator atanması gerekmektedir. Aşağıdaki ekranda “Make Me Administrator” butonuna tıklayarak 3DEXPERIENCE Platform yöneticisi olabilirsiniz.

Not: 3DEXPERIENCE Platform yöneticisi sistem açıldıktan sonra farklı bir kullanıcıya devredilebilir veya birden fazla kişi Platform yöneticisi olabilir.

3DEXPERIENCE Platform Admin Tanımlama Adımı

Ardından yönlendirilen sayfada sipariş ettiğiniz 3DEXPERIENCE Platform rollerinin aktifleşmesi için DASSAULT SYSTEMES Müşteri Lisans ve Çevrimiçi Hizmetler Sözleşmesini onaylamanız gerekmektedir.
Accept butonuna tıklayarak devam edebilirsiniz.

3DEXPERIENCE Platform Sözleşme Sayfası

Not: Sözleşme ilk açıldığında “Accept” butonu pasif olarak gelecektir. Sözleşmenin son sayfasına geldiğinizde “Accept” butonu aktifleşecektir.

3DEXPERIENCE Platform Sözleşme Onayı

Dilerseniz bu sözleşmenin bir kopyasını da “Download Agreement” butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

3DEXPERIENCE Platform Sözleşme İndirme

Bu adımı tamamladıktan sonra 3DEXPERIENCE Platform kullanıma hazır durumda sisteminiz açılacaktır.

3DEXPERIENCE Platformunuza ekip arkadaşlarınızı eklemek için 3DEXPERIENCE Platform Kullanıcı Ekleme makalemizi inceleyebilirsiniz.

Ayrıca 3DEXPERIENCE Platforma giriş yaptıktan sonra şirketinize özel Gösterge Panelleri (Dashboard) oluşturmanız için 3DEXPERIENCE 3DDashboard Kullanımı makalemizi inceleyebilirsiniz.

3DEXPERIENCE Takım Lideri : Sertifikalar - CSWE

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin