3DEXPERIENCE Platform R2023x GA Yenilikleri

0
376

Son güncelleme: 14.01.2024

3DSWYMER

Rol İsim Değişikliği

3DEXPERIENCE Platform içerisinde bulunan ve en temel rolümüz olan Collaborative Business Innovator bu güncelleme ile birlikte 3DSwymer adı ile bizleri karşılıyor.

Collaborative Business Innovator İsim Değişikliği
Collaborative Business Innovator İsim Değişikliği

Yeni Uygulama (Channel)

Yeni adı ile 3DSwymer rolünün içerisine eklenen Channel uygulaması;

Takip etmeniz gereken konuları ve kaynak dokümanları tek bir yerden takip etmenizi, Eklenen bu toplu kaynakları tek bir pencereden doğrudan okumanızı sağlamaktadır.

3DSywm

Wiki Sayfası Kilitleme

3DSwym içerisinde daha önce yazmış olduğunuz bir wiki paylaşımını güncellemek istediğinizde ve bu işlemi gerçekleştirirken başka bir kullanıcının güncellemesini engelleyebilmeniz adına R2023x GA güncellemesi bu işlemi otomatik yapmaktadır. Güncelleme tamamlandıktan sonra üzerinizdeki kilit otomatik olarak kaldırılmaktadır.

Wiki Page Düzenleme
Wiki Page Düzenleme

3DDashboard

Uygulama Paylaşımı

Yeni güncelleme ile birlikte bilgisayarınızda hazırlamış olduğunuz bir dashboard sekmesini telefon veya tabletinize taşıyabilirsiniz. Uygulama seçeneklerinde Send To device seçeneğine basarak QR kod oluşturduktan sonra bu QR kodu farklı cihazdan okutarak uygulamaya erişebilirsiniz.

Silme Yetkilendirmesi

Dashboardunuzda bulunan son sekmenin silinme durumunun önüne geçebilmeniz açısından silme yetkilendirme özelliği eklenmiştir. Dashboardunuzda sekmeleri silerken son sekmeyi silmek istediğinizde size uyarı verecektir. Silmek istediğiniz son sekmeyi silebilmek için farklı bir sekme olması gerekmektedir.

3DWhiteboard

3DWhiteboard uygulama arayüzü daha basit hale getirildi. Artık erişim araçları uygulamanın üst bölmesinde yer alıyor. Bu yenilik ile birlikte telefon veya tablet gibi küçük cihazlarda erişim daha basit hale getirildi.

3DWhiteboard Arayüzü
3DWhiteboard Arayüzü

3DSketch

3DSketch uygulama arayüzü daha basit hale getirildi. Artık erişim araçları uygulamanın üst bölmesinde yer alıyor. Bu yenilik ile birlikte telefon veya tablet gibi küçük cihazlarda erişim daha basit hale getirildi.

3DSketch Arayüzü
3DSketch Arayüzü

3DStory

3DStory uygulamasına eklenen yenilik ile birlikte panoramik görüntü oluşturabilirsiniz.

COLLABORATIVE INDUSTRY INNOVATOR

Bookmark Editor

Toplu İşlem Kabiliyeti

Bir veriniz birden fazla bookmark içerisinde bulunuyorsa bunları R2023x GA güncellemesi ile birlikte görebilirsiniz. Görüntülenen bu verinin hangi bookmark üzerinden açılmasını istiyorsanız seçimi yapıp açabilirsiniz.

Bununla birlikte birden fazla bookmark içerisinde bulunan bu veriyi tüm bookmarklardan kaldırabilirsiniz.

Bookmark Silme

Bir önceki güncellemelerde bookmark içerisinde veri mevcut ise bu bookmark’ın silinebilmesi için öncelikle içerisindeki verilerin kaldırılması gerekiyordu. Yeni güncelleme ile birlikte içerisinde veri bulunan bir bookmark’ı silerek içerisindeki verileri otomatik olarak kaldırabilirsiniz.

Office Dokümanları

Bookmark içerisinde bulunan office dokümanlarına yeni güncelleme ile birlikte ek dosya ekleyebilirsiniz.

3DEXPERIENCE Platform R2023x GA yenilikleri daha sade, kolay ve yenilikçi kullanım çözümleri sunmaktadır.

SOLIDWORKS ve 3DEXPERIENCE Teknik Destek Mühendisi, Sertifikalar: CSWE

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin