Abonelik Kapsamındaki Ayrıcalıklarınız

0
714

TEKYAZ SolidCAM aboneliğiniz dahilinde sahip olacağınız ayrıcalıklarınız nelerdir?

Tekyaz abonelik kapsamındaki ayrıcalıklar teknik destekTEKNİK DESTEK

TEKYAZ çözüm ortağınız olarak, sahip olduğunuz araçlardan en iyi     şekilde faydalanmanız adına; kurulum ve aktivasyon desteği, teknik problemlerin çözülmesi, program hatalarının iletilmesi ve takibi, geliştirme taleplerinin iletilmesi, SolidCAM yeniliklerinin uygulamaları vb. konularda alanında uzman SolidCAM teknik ekibi ile sizlere destek vermektedir.

 

 

Tekyaz abonelik kapsamındaki ayrıcalıklar yeni sürümler

 

YENİ YAZILIM SÜRÜMLERİ

Yazılımın son sürümünü çalıştırarak en iyi performansı elde edin ve böylelikle rekabetçi piyasa şartlarında bir adım öne geçin. Yazılıma değil, tasarımınıza odaklanın %100 Windows uyumlu olan SolidCAM ile son Windows işletim sisteminin güvenlik, üretkenlik, verimlilik ve performans avantajlarından faydalanın.

 

Tekyaz abonelik kapsamındaki ayrıcalıklar yazılım geliştirmeleri

   

 

YAZILIM GELİŞTİRMELERİ

SolidCAM son çıkardığı sürümden sonra da kendini  geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Yıl içerisinde yayınladığı servis paketi güncellemeleri ile SolidCAM’i daha hızlı ve daha stabil kullanarak veriminizi maksimum seviyede tutun.

 

 

Tekyaz abonelik kapsamındaki ayrıcalıklar eğitim

 

 

EĞİTİM

SolidCAM ile başarınızı garantilemek için,  konularında uzman eğitmenlerimiz tarafından programın yeteneklerini keşfedeceğiniz eğitim fırsatı sunuyoruz. Firmanızın üretim süreçlerinin iyileşmesi için kişisel gelişiminizi destekliyoruz.

 

 

 

Tekyaz abonelik kapsamındaki ayrıcalıklar sosyal platformlarTEKYAZ PLATFORM

TEKYAZ ONLINE ve TEKYAZ BLOG sayfalarından teknik ekibimiz tarafından hazırlanan video ve makaleler ile SolidCAM dünyasındaki tüm güncel gelişmeleri takip ederek; bu bilgiler ışığında yetkinliğinizi arttırabilirsiniz. YouTube hesabından webinar kayıtları, eğitim içerikleri, yenilikler video serilerine ulaşabilirsiniz.

 

Tekyaz abonelik kapsamındaki ayrıcalıklar lisans güvenliği

 

 

LİSANS GÜVENLİĞİ (AKTİVASYON)

Bilgisayarınıza format atma ya da donanım değişikliği gibi durumlarda, lisansınızın güvenliği TEKYAZ koruması altındadır. Abonelik kapsamındaki müşterilerimiz için aktivasyon işlemini ücretsiz yapıyoruz.

 

 

 

Tekyaz abonelik kapsamındaki ayrıcalıklar post

 

POST DÜZENLEMESİ

Abonelik kapsamındaki müşterilerimiz için post düzenlemeleri alanında uzman ekip arkadaşlarımız tarafından kısa bir sürede yapılmaktadır. Böylece tezgahlarınıza uygun G kodlarını kolayca çıkarabilirsiniz. Postlar, tezgahınızın güvenli ve sağlıklı çalışabilmesi açısından önemlidir. Abonelik kapsamındaki müşterilerimiz için ücretsiz bir hizmet türüdür.

 

 

 

Tekyaz abonelik kapsamındaki ayrıcalıklar beta

 

 

ÜRÜN GELİŞTİRME SÜRECİ (BETA)

SolidCAM Abonelik kapsamındaki müşterilere, yeni ve geliştirilmiş ürünleri ilk kez deneyimleme fırsatı sunuyor. Kullanıcıların deneyimleme sonucundaki değerlendirmeleri SolidCAM Ar-Ge ekibiyle paylaşılıp, kullanıcı geri dönüşleri esaslı, daha verimli versiyonların oluşturulması sağlanıyor.

 

 

TEKYAZ SolidCAM ailesine katılıp bu ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

SolidCAM hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Tekyaz SolidCAM Eğitim Sorumlusu - Makine Mühendisi

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin