DraftSight Eklenti Ayarları

0
710

Son güncelleme: 19.12.2022

DraftSight arayüzümüzün sağ tarafında Özellikler, Araç Matrisi, G Kodu Üreticisi gibi yönlendirici eklentiler bulunmaktadır. Bu eklentilerin kimisini devamlı kullanıyor, kimisini sadece ihtiyacımız olduğunda kullanıyoruz.

Gelin birlikte, çalışma dosyamız içerisinde ya da tüm dosyalarda geçerli olmak üzere ayarların nasıl yapıldığına bakalım.

Mevcut çalışma dosyamız içerisinde DraftSight’ı kapatmadığımız sürece eklentileri tek tek ”x” işaretinden kapatabilir ve çalışmaya devam edebiliriz. DraftSight’ı kapatıp tekrar açtığımızda kapatmış olduğumuz eklentiler tekrar görünür hale gelecektir.

DraftSight Eklentiler
DraftSight Eklentiler

Mevcut çalışma alanımızda kapattığımız eklentileri DraftSight içerisinden ayrılmadan geri getirebiliriz. Arayüzümüzün boşluk kısmında sağa tıklayarak geri getirmek istediğimiz eklentileri seçebiliriz.

Eklentileri Mevcut Dosyada Geri Çağırma
Eklentileri Mevcut Dosyada Geri Çağırma

 

Tüm Dosyalarda Geçerli Başlat Eklenti Ayarları
Tüm Dosyalarda Geçerli Başlat Eklenti Ayarları

Eğer tüm dosyalarda geçerli olmak üzere, kalıcı bir ayar yapmak istiyorsak bu noktada Yönet>Eklentiler kısmından eklentileri belirlememiz gerekiyor. Ayrıca buradan hem etkin çalışma sayfamız için hem de tüm dosyalar için ayarları yapabiliriz.

İlgili videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Esnek lisanslama seçenekleri ve işlevsellikler için ürün web sayfamızı inceleyebilir, ödeme bilgilerinizi girmeden 30 gün boyunca ücretsiz test etmek için başvuru formunu doldurabilirsiniz.

DraftSight hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
DraftSight İş Geliştirme Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin