DraftSight 2023 Yenilikleri : HomeByMe ile Tam Entegrasyon

0
380

DraftSight’ın verimliliğinizi arttıran ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan 2023 yeniliklerinden biri HomeByMe Platformu ile tam entegrasyon sağlamasıdır.

HomeByMe Platformu, Dassault Systèmes tarafından geliştirilen çevrimiçi bir 3D alan planlama hizmetidir. Kullanımı oldukça kolay olan HomeByMe, kat planlarınızı 2D olarak oluşturmanıza ve kendi dekorasyon tarzınızı oluştururken planı 3D olarak döşemenize olanak tanır.

HomeByMe Entegrasyonu
HomeByMe Entegrasyonu

DraftSight, aslında yıllardır HomeByMe ile 2D CAD çizimi arasında köprü görevi görmekteydi. Şimdi 2023 yenilikleri sayesinde, daha sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlamak için güncellenmiştir. Kullanıcılara daha fazla işlevsellik sağlamak amacıyla temel program mimarisi tamamen yenilenmiş durumdadır.

DraftSight 2023 sürümüyle, geliştirilmiş HomeByMe eklentisi yalnızca tam boyutlu bir 2D CAD çizimi oluşturmanıza olanak sağlamakla kalmaz, artık tasarımınızda doğrudan Draftsight’ta düzenlemeler yapabilir ve bunları HomeByMe projenize geri kaydedebilirsiniz.

HomeByMe Platformu
HomeByMe Platformu

HomeByMe entegrasyonu DraftSight’a özgüdür ve piyasadaki diğer CAD ürünlerinde bulunmamaktadır.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için DraftSight ürün web sayfamızı ziyaret edebilir, 30 gün ücretsiz deneme sürümü ve teklif için ilgili formları doldurabilirsiniz.

DraftSight hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
DraftSight İş Geliştirme Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin