DraftSight-Klavye Kısayolu Ekleme

0
1266

Bilindiği üzere her kullanıcı çizim ve tasarım süreçlerini farklı işletir. Kimi araç çubuklarından faydalanırken, kimi elini klavyeden çekmez. Kimi tıklamayı, kimi yazmayı, kimisi en kısa yolu tercih eder! Basitliği ve kolaylığı ile DraftSight, tasarım süreçlerimizdeki kullanım alışkanlıklarımıza yeni bir bakış açısı geliştiriyor. Daha hızlı ve kolayına kim hayır diyebilir?

DraftSight’ın çizim ve tasarım süreçlerinizi hızlandıran en önemli özelliklerinden biri,  özelleştirme seçenekleridir. Bu seçenekler ile komutlarınızda, arayüzünüzde, fare eylemlerinizde, klavye kısayollarınızda ve çalışma sayfanızda özgün çalışma stilinizi yaratabilirsiniz. Gerek sık kullanım alışkanlıklarınızı, gerek mevcut projeniz için gereksinimleri, gerekse alt başlık halinde organize olmuş tüm işlemlerinizi tek tıkla erişebileceğiniz özgünlüğe ve açıklığa getirmek çok kolay.

Hadi klavye özelleştirmelerini kullanalım ve özgün kısayollarımızı oluşturalım.

Komutları klavye kısayolu olarak ekleme
Klavye Özelleştirme- Kısayol Ekleme

Öncelikle, arayüzde işlevlerimizin olduğu üst bölümde sağa tıklayarak Arayüzü Özelleştir seçeneğine tıklıyoruz. Önümüze çıkan panelde  Klavye>Klavye Kısayolları>Kısayol Tuşları’nı seçerek ilerliyoruz. Sağ tarafta yer alan Ekle seçeneğine tıklayarak kısayol tuşlarımızı ve işlevini ekliyoruz. İşte bu kadar,  Uygula ve Tamam!

Klavye Özelleştirme ile komut girerek çalışmak çok daha hızlı ve zevkli! Özgünlüğünüzü yaratarak verimliliğinizi arttırın! Videomuzu izleyerek çizim ve tasarım performansınızı arttırmanın kolaylığını inceleyin.

 

Eşsiz özgünlüğünü yaratmak isteyen herkes için DraftSight’ın deneme sürümü 1 ay boyunca ücretsiz!

Bizimle iletişime geçin ve kolaylıkla kurulum sağlayın!

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için web sayfamızı inceleyebilirsiniz.

 

DraftSight hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
DraftSight İş Geliştirme Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin