Electrical Content Portal Gold İçerikler

0
619

Son güncelleme: 23.08.2023

Electrical Content Portal, Electrical kütüphaneniz içerisine yeni içerikler eklemenize olanak sağlayarak kütüphanenizi genişleterek daha hızlı proje oluşturmanıza imkan tanır. Electrical Content Portal hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki linkte yer alan makalemizden erişebilirsiniz.

https://blog.tekyaz.com/electrical-content-portal

Electrical Content Portal’da içerik indirmek istediğinizde içeriklerin üzerinde Gold Paket işareti ve bu işaretin yer almadığı içerikler bulunmaktadır.

Electrical Content Portal İçerik Paketleri
Electrical Content Portal İçerik Paketleri

Örneğin, PLC içerikleri araştırdığımızda Gold paket ve diğer paketler bulunmaktadır. Gold paketler diğer içeriklerden farklı olarak içinde daha fazla içerik bulundurmaktadır.

Örnek olarak aşağıdaki görselde de gösterildiği üzere, Siemens PLCs paketinde sadece üretici parçası bulunurken aynı paketin Gold paket versiyonunda üretici parçası ile birlikte semboller ve 2 boyutlu kabin taslakları da yer almaktadır. Bu sebepten ötürü dosya boyutlarında da farklılık görülmektedir.

Electrical Content Portal Gold Paket Farkı
Gold Paket Farkı

***Gold paket içeriklerine yalnızca satın almış olduğunuz Electrical lisansınızın bakım anlaşması olduğunda erişebilirsiniz 

Lisansınızın bakım anlaşması yok ise bakım anlaşması-abonelik yaptırmak için Satış Temsilciniz ile irtibata geçebilirsiniz

Eğer lisansınızın bakım anlaşması var ise;

Electrical Content Portal’da yer alan Gold paketleri indirmek için Electrical Schematic uygulamasına girerek “Yardım” sekmesinde yer alan “Aboneliği Güncelle” kısmına tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Electrical Content Portal Gold Paket Erişim
Electrical Content Portal Gold Paket Erişim

Aboneliği Güncelle komutuna tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir komut ekranı gelecektir. Burada Electrical Content Portal hesap bilgileriniz sorulmaktadır. Electrical Content Portal hesabınızda kullandığınız mail adresi ve şifreyi girerek Gold paketlere erişim sağlayabilir ve indirebilirsiniz.

Gold İçerik için Abonelik Yükseltme İşlemi
Gold İçerik için Abonelik Yükseltme İşlemi

E-mail adresinizi ve şifrenizi girdikten sonra işlem tamamlanacak ve Electrical Content Portal’a giriş yaptığınızda bu içerikleri indirmenize imkan tanınacaktır.

İşlemler neticesinde sorun oluştuğunda veya işlem gerçekleşmediği takdirde solidworks@tekyaz.com adresine mail atarak bizlerden destek alabilirsiniz.

SOLIDWORKS Electrical hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Elite Applications Engineer, Sertifikalar: CSWE, CSWE-Simulation

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin