Electrical Öğreticileri-Tutorial

0
551

SOLIDWORKS Electrical Şematik içinde temel eğitim konularını içeren eğitim içeriği bulunmaktadır. Electrical öğreticileri, Electrical Schematic içinde sağ tarafta yer alan görev paneli içinde bulunmaktadır. Bu panel içinde sekme olarak yer almaktadır. Eğer varsayılan olarak panel içinde görünmüyor ise Kenetlenebilir Paneller içinden açılarak erişilebilmektedir. Öğretici panel simgesi bir monitör üzerinde yer alan video oynatma simgesi şeklindeki ikondur. Electrical Öğreticileri aynı şekilde yan panelde Kaynaklar bölümü içinde Başlarken başlığı altında Öğreticiler şeklinde yer almaktadır.

Electrical Kaynaklar-Başlarken-Öğreticiler
Kaynaklar-Başlarken-Öğreticiler

Electrical Öğreticilerinin amacı, bir elektrik projesi oluşturmanıza olanak tanıyan basit alıştırmalarla SOLIDWORKS Electrical yazılımını tanıtmaktır. Böylece yazılımın pek çok özelliğini kullanabilirsiniz. Tüm alıştırmalar ayrı olarak yapılabilir ancak sıranın takip edilmesi daha uygun olacaktır. Alıştırmaların çoğu, önceki alıştırmalara dayanmaktadır. Her alıştırma sonunda yardımcı video bulunmaktadır.

Electrical Öğreticileri içinde 13 alıştırma yer almaktadır. Her bir alıştırma bir veya birden çok konuyu kapsayabilmektedir. Alıştırmalar tamamlandıkça ilgili konular hakkında bilgi edinilebilmektedir.

Electrical Öğretici Paneli Alıştırmalar
Electrical Öğretici Paneli Alıştırmalar

Alıştırma seçildiğinde ilgili alıştırma için uygulama yapılacak proje dosyasının ve projenin pdf dosyasının indirme linki yer almaktadır. İlgili kısımlara tıklanarak belirtilen dosyalar indirilerek çalışma gerçekleştirilebilmektedir. Alıştırma içinde birden çok konu olduğunda konu kısayolları da proje pdf dosyası indirme linki altında yer almaktadır.

Electrical Schematic Örnek Alıştırma Arayüzü
Electrical Schematic Örnek Alıştırma Arayüzü

Alıştırma içinde konu sonlarında ilgili çalışmaya yardımcı olarak videolar yer almaktadır. Söz konusu video ikonuna tıklanarak konu ile ilgili video indirilerek çalışma gerçekleştirilebilmektedir.

Electrical Schematic Örnek Alıştırma Konu Sonu Videosu
Electrical Schematic Örnek Alıştırma Konu Sonu Videosu

Electrical Öğreticileri içinde ilgili alıştırma içerisinde herhangi bir kısma sağ tıklayarak geri veya ileri gidilebilmektedir. Aynı zamanda ilgili sayfa yazdırma seçeneği ile pdf veya çıktı alınabilmektedir.

Electrical Schematic Öğreticilerde Geri-İleri Gitme Alıştırma Yazdırma
Electrical Schematic Öğreticilerde Geri-İleri Gitme Alıştırma Yazdırma

Electrical Schematic Öğretici’leri ile başlangıç aşamasında Electrical özellikleri, yetenekleri ve kullanımı incelenerek uygulamalı bir şekilde öğrenilebilmektedir.

Electrical Öğreticileri başlangıç olarak uygun bir eğitim setidir. Öğreticilerden çok daha fazla içerik olarak SOLIDWORKS Global müfredatına uygun TEKYAZ olarak Electrical Schematic ve Electrical 3D eğitim setlerini sizler için hazırladık. İlgili eğitim setlerine TEKYAZ Online adresimizden ulaşabilirsiniz.

Electrical Schematics Eğitimi

Electrical 3D Eğitimi

Electrical eğitim içeriklerine TEKYAZ Eğitim adresimizden erişebilirsiniz.

Electrical Schematic Eğitim İçeriği

Electrical 3D Eğitim İçeriği

SOLIDWORKS Electrical hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Elite Applications Engineer, Sertifikalar: CSWE, CSWE-Simulation

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin