Model Arayüzünde Görünüm Oluşturma

0
666

Son güncelleme: 19.12.2022

2B yazılımlarda bilindiği üzere görünümlerimizi çalışma sayfalarından oluşturuyoruz. Bunun yanı sıra DraftSight’ta model arayüzümüzde yeni görünümler oluşturarak istediğimiz bir alana yakınlaşmak, tüm ayrıntıları görmek ve çalışmamıza bu alanda devam etmek mümkün.

Aşağıdaki işlemleri tamamlayarak yeni adlandırılan görünümler oluşturabilir, çalışma hızınızı ve verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

Model Arayüzünde Görünüm Oluşturma
Model Arayüzünde Görünüm Oluşturma

Arayüzünüzün üst bölümünde yer alan Görünüm başlığından Adlandırılan Görünüm’lere geliniz. Views komutu da sizi aynı yere yönlendirmektedir. Burada karşımıza çıkan panelde hem model arayüzünüzde hem çalışma sayfanızda adlandırılmış görünümler oluşturabilirsiniz.

Model arayüzünüzde görünüm oluşturmak için Yeni kutucuğuna tıklayarak görünümün ismini ve sınırlarını oluşturmanız gerekmektedir. Bu işlemleri tekrarlayarak yakınlaşmak, kolayca erişmek ve çalışmanızı denetlemek için istediğiniz sayıda görünümü elde edebilirsiniz.

İçerik ile ilgili videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için ürün web sayfamızı ziyaret edebilir, 30 gün ücretsiz deneme sürümü için ilgili formu doldurabilirsiniz.

 

DraftSight hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
DraftSight İş Geliştirme Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin