Öğrenciler Son Teknoloji SIMULIA Ürünlerine Nasıl Ulaşabilir ?

0
360

Son güncelleme: 22.08.2023

Dassault Systemes SIMULIA analiz portföyü içerisinde bulunan yapısal analizler için Abaqus, elektromanyetik analizler için CST Studio Suite ve Antenna Magus programını öğrencilerin hizmetine ücretsiz olarak sunmaktadır. Lisans sözleşmesinde de belirtildiği üzere bu lisanslar ticari amaç ile kullanılamaz sadece eğitim amacı ile kullanılabilir.

Abaqus

Abaqus’ün tarihi 1978 yıllarında nükleer yakıt çubuklarının analizine dayanmaktadır. O günden bu güne sürekli olarak geliştirilerek çok çeşitli endüstriyel uygulamaları kapsayan hem alışagelmiş hem de sofistike mühendislik sorunlarını güçlü ve eksiksiz analiz çözümleri sağlamaktadır. Sizde derslerde öğrenmiş olduğunuz teorik bilgileri pratik örnekler yaparak pekiştirebilir veya gerçekleştirmiş olduğunuz tasarım projelerini Abaqus ile doğrulayarak yapısal sorunları önceden tespit edebilirsiniz. Abaqus kabiliyetleri hakkında bilgi sahibi olmak için ürün sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

CST Studio Suite

CST Studio Suite Student Edition sizi elektromanyetik simülasyon dünyasına tanıtarak Maxwell’in denklemlerinin anlaşılmasını her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Bu ücretsiz sürümle, güçlü görselleştirme motorumuza ve CST Studio Suite’in en gelişmiş çözücülerinden bazılarına erişebilirsiniz . CST Studio Suite Student Edition, teorik bilgilerin pratik uygulamalara ile buluşturup daha yetkin bir mühendis olmak isteyen herkes için ideal bir çözümdür. CST Studio Suite  kabiliyetleri hakkında bilgi sahibi olmak için ürün sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Antenna Magus

Antenna Magus Student Edition yalnızca Windows için kullanılabilir ve 12 popüler anten türü için tasarım özelliklerini içerisinde barındırır. Antenna Magus Student Edition ayrıca temel anten dizilerinin sentezi, tasarımı ve analizi için ek araçlar ve yardımcı programları içerir. Anten Magus Student Edition kullanılarak oluşturulan tasarımların yüksek kaliteli simülasyon modelleri üretilebilirsiniz. Bu modeller CST Studio Suite ile tamamen uyumludur.

Bu gelişmiş analiz araçlarına erişmek isteyen öğrenciler 3DEXPERIENCE Platform (3ds.com) sayfasından kurulum dosyalarına ve eğitim örneklerine erişebilir.

Şirketlerin Daha İyi Ürünler Tasarlamasına Yardımcı Olmak Sertifika :PROFESSIONAL - Simulation

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin