Online Dokümantasyon

0
511

Son güncelleme: 14.01.2024

SolidCAM 2022 versiyonu ile operasyonun iş emrini yani kullanılan takım, yapılan operasyonlar, atanan kurulumlar ve operasyon süreleri gibi parametrelerin bulunduğu  dokümanı artık online ortamda kendiniz oluşturarak, SolidCAM içerisine kaydedip kullanabilirsiniz. Bu makale ile adım adım özelleştireceğiniz dokümantasyonu nasıl hazırlayacağınızı derledik.

  • SolidCAM’i açarak Araçlar-SolidCAM-Takım Tablosu Extra Parametreler-Online Templates seçeneğinden https://setupsheet.solidcam.com adresine ulaşabilirsiniz.

    Online Templates
    Online Templates
  • Açılan sitede size uygun şablonu seçip sol taraftaki araçları kullanarak şablonunuzu özelleştiriniz.

    Kurulum sayfası şablonları
    Kurulum sayfası şablonları
  • Özelleştirildiğiniz şablonu sol alt köşede bulunan, ”Özelleştirilmiş şablonu indir” seçeneğine tıklayarak .stt uzantılı indiriniz.
  • Tekrar SolidCAM’i açarak Araçlar-SolidCAM-Takım Tablosu Extra Parametreler-Online- Install Template seçeneğine tıklayınız. Az önce indirilen .stt uzantılı dosyayı seçerek ilerleyiniz. Excel dosyanızı farklı kaydetmeniz için bir pencere açılacaktır. C:\Users\Public\Documents\SolidCAM\SolidCAM2022\SetupSheet\Templates konumuna excel dosyanızı kaydediniz.
  • Cam-parçaya sağ tıklayıp  Kurulum Sayfası – Oluştur diyerek yeni dokümantasyonunuzu kullanabilirsiniz.

    Dokümantasyon
    Dokümantasyon
SolidCAM hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Tekyaz SolidCAM Eğitim Sorumlusu - Makine Mühendisi

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin