Post Düzenleme Talebi Oluştururken İzlenmesi Gereken Adımlar

0
757

Post Prosesör dosyalarında düzenleme veya değişiklik talep edildiğinde, sorunun hızlıca çözülebilmesi için teknik destek ekibinin ihtiyacı olan bazı bilgiler vardır. Talep oluşturulurken, aşağıda listelenen bilgileri iletmeniz çözüm hızını arttıracaktır.

1.Yanlış G-Kodu tespit edilen CAMpart projesini teknik destek ekibi ile paylaşın.

Projeyi aşağıda gösterildiği gibi zip olarak kaydedin.

Projeyi kaydetmeden önce, hata aldığınız operasyonu işaretleyebilirsiniz. Veya Cam partı temizleyerek, daha uygun bir boyutta kaydedilmesini sağlayabilirsiniz.

2. G-Kodu içindeki eksiklikleri veya özellikleri işaretleyin.

G-Kodu’nun makinede %100 çalıştığından emin olun. Düzenleme talep ettiğiniz Post Prosesör’ünüzden , hatalı operasyonlarınız için G-Kodu oluşturun. Daha sonra oluşturduğunuz G-Kodu’nda yapılması gereken değişiklikleri satırların yanına parantez içerisinde yazın, gereken düzenlemeleri G-Kodu içerisinde belirtin.

Son olarak; kaydettiğiniz CAM-part ve düzenlemeleri eklediğiniz G-Kodu dosyasını bir klasör içerisine atıp zip haline getiriniz ve teknik destek ekibine gönderdiğiniz e-mail’e bu dosyayı da ekleyin.

Talep oluştururken listelenen adımlar izlendiğinde, teknik destek ekibinin sorunu daha hızlı çözeceğinden emin olabilirsiniz.

SolidCAM hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Tekyaz SolidCAM Eğitim Sorumlusu - Makine Mühendisi

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin