3DEXPERIENCE SIMULIAworks İle Gelişmiş Analizler

0
774

Son güncelleme: 24.08.2023

SIMULIAworks , 3DEXPERIENCE bulut platformu içerisine tam entegre analiz çözüm portföyüdür. SIMULIAworks , sektör lideri Abaqus solverını kullanmaktadır. SIMULIAworks ile dünyanın en iyi analiz araçlarını kullanarak sisteminizi bulut ortamında veya yerel bilgisayarınızda test edebilirsiniz., sektör lideri Abaqus solverını kullanmaktadır. SIMULIAworks ile dünyanın en iyi analiz araçlarını kullanarak sisteminizi bulut ortamında veya yerel bilgisayarınızda test edebilirsiniz. 3DEXPERIENCE platformu sayesinde, bulut üzerinden proje katılımcıları arasında hızlı işbirliği ve veri transferini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Neden SIMULIAworks Analiz Çözümünü Tercih Etmelisiniz ?

3DEXPERIENCE SIMULIAworks

 

 

  • Kolay Kullanım

 

Kullanıcının öğrenme süresini kısaltmak için kullanıcıya özel bir asistan ile analiz kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Hiç bir adımı atlamadan son derece hızlı ve doğru analiz kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede gelişmiş Abaqus solverını sade bir arayüzde kullanma imkanı bulacaksınız.

 

 

  • Teknoloji

ABAQUS

 

Sektör lideri Abaqus solverında analizlerinizi gerçekleştiriceksiniz. Gelişmiş genel temas  tanımlaması sayesinde tanımlaması oldukça zor değişen temas yüzeylerini otomatik olarak algılayarak solver sizin yerinize zorlu temas problemlerini doğru bir şekilde yakalayacaktır. Gelişmiş mesh teknolojisi sayesinde geometriyi son derece hassas bir şekilde yakalayabilirsiniz.

 

  • Entegrasyon

 

 

SIMULIAworks sadece 3DEXPERIENCE platformuna entegre olmakla kalmayıp SOLIDWORKS’e de tamaman entegre bir şekilde çalışmaktadır. SOLIDWORKS üzerinde yaptığınız değişikliği anında SimuliaWorks analiz parçanızdada gerçekleşir. SOLIDWORKS Simulation analiz kurmuş olduğunuz analizi  tüm sınır koşulları ile birlikte SIMILIAworks aktarabilirsiniz. Geriye sadece analizi çalıştırmak kalıyor.

 

 

 

  • İş birliği

3DEXPERIENCE SIMULIAworks

Platform üzerinden veri paylaşımını kesintisiz bir şekilde her yerde gerçekleştirebilirsiniz. Gelişmiş veri döngüleri sayesinde çalıştığınız dosya üzerinde izin vermediğiniz sürece müdahaleleri kapatabilirsiniz. Tüm arge ve üretim sürecini bir platform üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

  • Ölçeklendirilebilirlik

SIMULIAworks kendi içerisinde ihtiyaçlara yönelik analiz rollerini sınıflandırmıştır. Yapacağınız analizin karmaşıklığına göre rol kiralayabilirsiniz. Mevcut rol yöneticiniz tarafından yoğunluğunuza bağlı olarak sizden alıp başka bir ekip arkadaşına atayabilir. Roller kişiye ve bilgisayara bağlı değildir. Yönetici ihtiyaca yönelik rolü farklı bir ekip arkadaşınıza atayabilir.

3DEXPERIENCE SIMULIAworks

 

  • Verimlilik

3DEXPERIENCE Platform ile ürün yaşam döngüsünü veya ürün geliştirmenin aşamalarını sorunsuz bir şekilde yönetmenizi sağlar. Tasarım süresi boyunca ekiplerinizin çevrimiçi olarak hızlı ve kolay bir şekilde verilerin gerçek zamanlı olarak şirket çalışanları ile paylaşabilişiniz. Projenizde yapılan tasarım veya belgeleri incelemek ve paylaşmak için kendi gösterge tablolarınızı oluşturabilir ve bu sayede proje durumunu hızlı bir şekilde analiz ederek yeni görevler atayabilirsiniz. Atanan görevleri kontrol edebilir veya güncelleyebilirsiniz.

  • Bulut

3DEXPERIENCE

Analizlerinizi yerel bilgisayarınızda veya  bulut üzerinde Dassault Systemes gelişmiş çok çekirdekli bilgisayarlarında çalıştırabilirsiniz. Bu sayede kendi bilgisayarınızda performans kaybı yaşamadan işinize devam ederken çok kısa sürelerde analiz sonuçlarına her yerden erişebilirsiniz. Analiz dosyalarını bulutta sakladığınızda herhangi bir veri kaybı yaşamanız söz konusu değildir. Dassault Systemes sunucuları uluslar arası bir çok sertfikaya sahiptir. Donanım maliyetlerinizi bu sayede azaltabilirsiniz.

SIMULIAworks hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Şirketlerin Daha İyi Ürünler Tasarlamasına Yardımcı Olmak Sertifika :PROFESSIONAL - Simulation

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin