SolidCAM Gelişmiş Mill-Turn Modülü

0
1066

Son güncelleme: 04.04.2023

Kullanıcı Dostu Arayüz ile Güçlü 5-Eksen Takım Yolları

Günümüz endüstrisinde çok talep görmeye başlayan, hızlı talaş kaldırma ve birden fazla yeteneğe sahip çok eksenli Mill-Turn tezgahlarının tüm fonksiyonlarını tam anlamıyla destekler.
4/5 Eksen Simültane Mill-Turn tezgahları, diğer tezgahların yapamadığı işleri yapabilecek daha fazla yetenek ve kabiliyete sahiptir. Bu tip tezgahlarda birden fazla hareket ekseni, üst- taret, alt-taret, CYB eksenleri ve arka ayna gibi birçok opsiyon bulunabilir.
SolidCAM esnek ve ayarlanabilir, kolay arayüze sahip ve tüm bu çok fonksiyonlu CNC tezgahlarını destekleyebilen gelişmiş teknolojiye sahiptir.
  • Günümüz Mill-Turn tezgahları için punta, ara yatak, arka ayna, döner ve doğrusal taretler ile C-Eksen, CY-Eksen ve B-eksen hareketleri artık standart özellikler haline gelmektedir. SolidCAM, tüm bu kompleks özellikteki makinalardaki çarpma risklerini yok ederek, basit ve güvenle CAM yapılmasını sağlar.
  • Birden fazla taret ve aynaya sahip tezgahlarda tüm senkronizasyon ve komple makine simülasyonu tek bir güçlü pakette sunulmaktadır.
  • Mill-Turn tezgahların programlanması esnasında yine tüm SolidCAM freze ve torna operasyonları kullanılırken aynı zamanda da benzersiz iMachining işleme tekniği de kullanılabilmektedir.
SolidCAM hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
SOLIDWORKS Teknik Destek Müdürü Sertifikalar: CSWE - Elite Engineer

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin