SOLIDWORKS 2024 ile birlikte, tasarım dünyasında yeni bir dönem başlıyor! Yenilikçi özellikler ve geliştirmelerle dolu bu güncelleme, mühendislik deneyiminizi zirveye taşımak için tasarlandı. SOLIDWORKS 2024’ün getirdiği heyecan verici değişikliklere birlikte göz atalım.

Modelleme Yenilikleri

Parça modelleme dünyasına SOLIDWORKS 2024 ile gelen yenilikler, tasarım süreçlerinizi daha hızlı ve verimli hale getirmek için tasarlandı. Bu güncelleme, mühendislerin ve tasarımcıların hayal güçlerini sınırlamadan, daha karmaşık projeleri ele almalarına olanak tanıyan bir dizi özellikle beraber geliyor.

SOLIDWORKS 2024 Modelleme yenilikleriyle beraber Döndürme ile Kesme, Sınırlandırıcı Kutu, Delik sihirbazı, Doğrusal Çoğaltma, Yüzeyi Budamayı Geri Al gibi bir çok komuta bir çok yenilik geldi. En önemlisi artık parçalarınızı eski sürüm olarak kaydedebiliyorsunuz.

SOLIDWORKS 2024’ün parça ortamındaki bu çığır açan değişikliklere bir göz atalım ve tasarımlarınızı bir üst seviyeye taşımak için nasıl kullanabileceğinizi keşfedin.

Montaj Yenilikleri

SOLIDWORKS 2024 güncellemesi, montaj tasarımlarınızı bir adım öteye taşıyor. Bu güncelleme ile birlikte, projelerinizi daha verimli bir şekilde yönetmenizi sağlayacak yeni araçlar ve özelliklerle tanışın. Montaj ortamındaki bu heyecan verici değişiklikler, tasarımlarınızı optimize etmenin ve daha esnek çalışmanın kapılarını aralıyor.

2024 için montaj tasarımındaki yeni yetenekler, çok beklenen kullanıcı geliştirmeleriyle birlikte karşınızda. Montaj İlişkisi Referansı, Yeni Bileşen Referanslarını Güncelle, Defeature Silüet, Step Açma ve Eski Sürüm Kaydetme ile ilgili bir çok yeniliği bu videomuzdan izleyebilirsiniz.

 

Teknik Resim Yenilikleri

SOLIDWORKS 2024, teknik resim dünyasında bir dizi yenilikle karşınızda! Özel Özelliğe Bağlantı Kur, Yeniden İliştirme, Zincir Ölçümlendirmesi, Delik Tablosu, Step242, DimXpert ve çok daha fazlasıyla birlikte gelen bu güncelleme, tasarımcılara ve mühendislere daha fazla kontrol ve esneklik sunuyor. Özellikle Zincir Ölçümlendirmesi, Delik Tablosu, Step242, ve DimXpert gibi yeni özelliklerle tasarımlarınıza daha fazla detay ekleyebileceksiniz.

Bu yenilikleri daha yakından keşfetmek ve nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.

 

Sac Metal ve Yapı Sistemi Yenilikleri

SOLIDWORKS 2024, sac metal ve yapı sistemi tasarımlarınızda devrim niteliğinde yeniliklerle karşınızda! Bu güncelleme, sektörde sıkça kullanılan komutlara getirdiği yeniliklerle birlikte, tasarım süreçlerinizi daha etkili hale getirmenin yeni yollarını sunuyor. Sekme ve Yuva, Ayrım Hattı, Yeni Damga Komutu, Kesim Listeleri ve Yapı Sistemine eklenen birçok yenilik, tasarımlarınızı daha hızlı, doğru ve özelleştirilebilir hale getiriyor.

Bu yeniliklerin detaylarını ve nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz. SOLIDWORKS 2024’ün sac metal ve yapı sistemi dünyasındaki bu güncellemelerle birlikte, tasarımlarınıza yeni bir boyut kazandırın.

SOLIDWORKS 2023 Yenilikleri ve diğer bir çok içeriğe Youtube Sayfamızdan da ulaşabilirsiniz.

 

SOLIDWORKS Elite Uygulama Mühendisi Sertifikalar: CSWE - Elite Application Engineer

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin