Son güncelleme: 22.08.2023

Composer kullanabilmeniz için öncelikle lisans anahtarına sahip olmanız gerekmektedir, lisans numaranızı bilmiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Composer kurulum dosyalarını buradan indirebilirsiniz. Bu kısımda dosya indirebilmeniz için SOLIDWORKS üyeliğinizin bulunması gerekmektedir, üyeliğiniz bulunmuyor ise MySolidworks Hesabı Oluşturma isimli makalemizi inceleyebilirsiniz. Dosyaları indirmede sorun yaşamanız durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Composer Kurulum Aşamaları

İndirdiğiniz kurulum dosyaları içerisindeki setup.exe dosyasına sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğine tıklayarak kurulumu başlatınız.

İndirilen dosyalar ekranı
İndirilen dosyalar ekranı

Daha sonra çıkan ekranda Bu bilgisayara yükleyin‘i seçerek devam ediniz.

Kurulumu başlatma ekranı
Kurulumu başlatma ekranı

Karışınıza gelen seri numarası kısmında SOLIDWORKS Composer ürününüzün 24 haneli kodunu işaretli bölüme giriniz.

Seri numarası ekranı
Seri numarası ekranı

İleri diyerek bir sonraki pencereye geçtiğimizde internet üzerinden seri numaralarınızın kontrolü yapılacak ve Kurulacak Ürünler ekranına geleceksiniz. Burada SOLIDWORKS Composer ürününü işaretlemeniz yeterli olacaktır.

Kurulacak ürünler ekranı
Kurulacak ürünler ekranı

İleri dedikten sonra kurulum ekranına gelmiş olacaksınız ve Şimdi Kur dediğinizde SOLIDWORKS Composer kurulumunu başlatmış olacaksınız.

Kurulum özet ekranı
Kurulum özet ekranı

Kurulum işlemleri tamamlandıktan sonra programı ilk çalıştırdığınızda karşınıza lisans etkinleştirme ekranı gelecektir, bu kısımda herhangi bir mail adresi yazarak SOLIDWORKS Composer ürününü seçtikten sonra ileri dediğinizde lisansınız etkinleşecektir.

Lisans etkinleştirme ekranı
Lisans etkinleştirme ekranı

Sizler de SOLIDWORKS Composer ürün anahtarınız ile birlikte SOLIDWORKS kurulum dosyalarına sahipseniz anlatılan adımları uygulayarak Composer kurulum işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

SOLIDWORKS Composer eğitim videolarına buradan erişebilirsiniz.

SOLIDWORKS Composer hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
SOLIDWORKS Teknik Destek Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin