SOLIDWORKS Kullanıcısıyım, Neden DraftSight Almalıyım?

0
577

Son güncelleme: 31.03.2022

DraftSight teknik resim çevresindeki kar odaklı davranışlara, müşteri odaklı bir yaklaşım geliştirerek kullanıcılara gerek performans gerek maliyet açısından büyük bir fayda sağlıyor.

SOLIDWORKS ile uyumlu çalışabilen 2B CAD ihtiyacı odağında geliştirilen DraftSight, bugün en yakın rakibinin özelliklerini karşılamakla birlikte, en gelişmiş teknolojileri de kullanıcılarına sunuyor.

DraftSight 2B Teknik Resim
DraftSight 2B Teknik Resim

DraftSight’ı, kullanıcıların tercihi haline getiren en önemli performans özelliklerinden biri SOLIDWORKS ile olan kusursuz uyumu. Kuşkusuz ki 2B ve 3B iş akışlarımızdan en yüksek verimi, birbirini destekleyen ve geliştiren, uyumla hareket eden yazılımlar ile sağlayabiliriz.

SOLIDWORKS 3B Tasarım
SOLIDWORKS 3B Tasarım

SOLIDWORS iş akışlarınızı DraftSight ile destekleyerek;  fikir aşamasından teslim aşamasına kadar benzer kullanım dilinin, hareket etme yeteneğinin ve değişim yapma kolaylığının konforunu yaşayın. SOLIDWORKS’ün ne yapacağınızı algılamaya yönelik yüksek yeteneğini ve sezgiselliğini, DraftSight’ı kullanmaya başladığınızdan itibaren gözlemleyebilir, aynı aileden gelme özellikleriyle üretkenliğinizi kısa sürede arttırabilirsiniz!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sadece 1 dakikada nasıl uyumla çalıştığını görebilirsiniz.

En güncel teknolojiyi şimdi 1 aylık ücretsiz deneme sürümü ile test edin. DraftSight’ın kiralık seçeneğinin yanı sıra, sunduğu kalıcı lisans fırsatını kaçırmayın.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için ürün web sayfamızı ziyaret edebilir, bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

DraftSight hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
DraftSight İş Geliştirme Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin