SWOOD NESTING-Plaka Kütüphanesi

0
145

Son güncelleme: 06.06.2024

SWOOD NESTING Plaka Kütüphanesi Kullanımı

İlk olarak SWOOD NESTING arayüzüne giriş yapabilmek için SOLIDWORKS arayüzünde Araçlar kısmından SWOOD CAM ve ardından NESTING’ i tıklayıp NESTING arayüzüne giriş yapmamız gerekiyor.

SWOOD NESTING Giriş

SWOOD NESTING GirişAçılan NESTING ekranında üst kısımda bulunan Boards library araç çubuğunu tıklayıp Plaka Kütüphanesini açabilirsiniz.

Boards Library
Boards Library

Plaka kütüphanesinde bulunan genel bilgiler aşağıdaki gibidir.
SWOOD NESTING ile yapılan NESTING çalışmalarında SWOOD Design kısmında parçalara tanımlanmış olan malzemeler plaka kütüphanesinde tanımlanmış plakalar ile otomatik olarak eşleşir. (Malzemeye göre)

Eğer birden fazla plakada aynı malzeme tanımlanmış ise kullanılmayacak plakaların Quantity değeri sıfır olarak tanımlanmalıdır. (Maliyet kısmında Other–>Quantity)

Boards Library Detaylar
Boards Library Detaylar

Ekranın sol kısmında bulunan Boards üzerine sağ tıklayıp New seçeneği ile yeni plaka veya New Folder ile yeni dosya açabilirsiniz.
Yeni Plaka veya Yeni Dosya açtıktan sonra üzerine sağ tıklayıp yeni plaka ekleyebilir, silebilir veya isim değiştirebilirsiniz.

Plakaları sürükle bırak ile istediğiniz dosya içerisine atabilirsiniz.

TEKYAZ TEKNOLOJİK YAZILIMLAR firmasında SOLIDWORKS SWOOD Teknik ve Satış Destek Sorumlusuyum. Aynı zamanda SWOOD CAM ve NESTING ile ilgili çalışmalar gerçekleştiriyorum.

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin