TEKNOFEST 2023 de Neler Oldu?

0
391

Son güncelleme: 21.08.2023

Bu sene Atatürk Havalimanında düzenlenen Teknofest toplamda 1.0000.000 yarışmacı başvurusu alan ve 10.000 finale kalan takım ile dünya çapında yapılan teknoloji ve bilim şenliğidir. Burada finale kalıp yarışan takımların tasarımlarını fikirlerini sergilediği, Baykar, Aselsan, Roketsan, BMC ve bunun gibi nice şirketlerin yerli ve milli üretimlerini sergileyip halka açtıkları çok büyük bir festivaldi.

 

TEKNOFEST | AYAKLARI YERE BASMAYAN FESTİVAL

 

Biz de TEKYAZ Teknolojik Yazılımlar şirketi olarak birçok şirket gibi stantlarda yerimizi aldık. Misafir katılımcılarımıza şirketimizi tanıttık ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Şirket olarak Teknofest yarışmalarına katılan birçok takıma sponsorluk yapmaktayız. Bu sponsorluğun içeriğinde kullandıkları tasarım programlarının lisansları ve bu lisansların eğitimleri bulunmaktadır. Bu süreçte her takımımız ile ayrı ayrı ilgilenip her koşulda yardımcıları olduk.

 

 

Bu süreçte derece elde eden takımlarımızı görüp bu başarının bir parçası olduğumuz için şirket olarak çok mutluyuz. Bu başarılarını gelip bizim ile paylaşmak istemeleri bizi etkileyen en önemli nokta oldu.

 

 

Standımızda birçok katılımcıyı ağırladık. VR teknolojileri ile oluşturmuş olduğumuz kendi dünyamızda katılımcılarımız ile beraber gezdik. 3DEXPERIENCE hakkında detaylı bilgiler vermeye çalıştık. Standımızda her yaştan katılımcımız vardı. Standımızda çocuklar için Apps For Kids uygulamasını kullanmalarını sağladık. Kendilerindeki tasarım ruhu tableti ellerine aldıklarındaki ilk andan itibaren gözlerinden okunabiliyordu. Ufacık elleriyle güzel tasarımlara imza attılar.

       

 

 

Biz bu süreç içerisinde olmaktan çok keyif aldık. Bu ve bunun gibi daha nice süreçlerde birlikte olmak için hep gençlerimizin yanlarında olacağız. Daha nice festivallerde görüşmek dileği ile…

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin