TEKYAZ Online Premium Kodu ile Eğitimlere Ücretsiz Giriş

0
198

Son güncelleme: 06.06.2024

TEKYAZ Online, birçok CAD/CAM/CAE ürünü ile alakalı içeriklerin sunulduğu bir platformdur. Buradaki içeriklerden faydalanarak eğitim alabilir, bu eğitimler sonucunda sertifikalar alabilirsiniz. Aynı zamanda Teknik Destek bölümünden de faydalanarak iş akışınızın daha düzgün çalışması adına destek de alabilirsiniz.

Abonelik anlaşması devam eden müşterilerimiz arasındaysanız TEKYAZ Online platformunun tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Örneğin TEKYAZ Online üzerinde ücretsiz bir eğitim almak istiyorsanız abonelik anlaşması devam eden müşterilerimize verilen premium kodu ile giriş yapmalısınız.

Peki bu premium kodun girişini nasıl sağlayacağız?

Öncelikle TEKYAZ Online üzerinde herhangi bir kayıt oluşturmadıysanız buradaki makalemizdeki adımları takip ederek öncelikle kayıt olmalısınız.

Kayıt işlemleri sonrasında ana sayfaya geldiğimizde öncelikle sağ üst köşedeki kullanıcı isminizin bulunduğu bölgeye ardından da üyeliğim kısmına tıklamalısınız.

Buradan premium üyelik bölümüne tıklıyoruz.

Size verilen premium kodu, premium üyeliği ücretsiz bir şekilde satın alma işlemi için gereklidir. Satın al butonuna tıklayarak devam ediyoruz.

Eğer elinizde herhangi bir premium kod olmamış olsaydı Banka havalesi/EFT seçeneği ile devam edecektik.

Abonelik anlaşmanız olması nedeniyle size verilen premium kod kupon kodu olarak girilecektir. Bu nedenle aşağıdaki görseldeki gibi kupon kodunu girmek için tıklayın bölümüne tıklıyoruz.

Kupon kodunu (premium kodu) girmek için küçük bir satır açılıyor. Bu satıra kupon kodunuzu girebilirsiniz. Ardından önce kuponu uygula sonra şimdi satın al butonuna tıklayın.

Bu işlemin ardından satın alma işleminiz başarılı olduğunda TEKYAZ Online içeriklerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

Satın alma ya da kuponu uygulama esnasında herhangi bir problem yaşadığınız takdirde solidworks@tekyaz.com adresine bir mail yazarak size yardımcı olmamızı sağlayabilirsiniz.

 

Solidworks Teknik Destek Sorumlusu - CSWE

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin