TEKYAZ Sponsor Olduğu Takımlara Neler Sağlıyor?

0
449

Son güncelleme: 21.08.2023

TEKYAZ Teknolojik Yazılımlar şirketi olarak yurt içi ve yurt dışı birçok yarışmada onlarca takıma sponsorluk yapmaktayız. Sponsorluk süreçlerimizde başvuran takımlar ile gerek online gerekse yüz yüze görüşmeler gerçekleştirerek karar vermekteyiz. Bu görüşmelerde takımlar ile yaptıkları çalışmaları anlattığı güzel bir toplantı oluşturuyoruz. Sponsorluklarının onaylanması durumunda süreçler başlıyor. Bu süreçler ise şunlardır;

İlk olarak takımdaki arkadaşlara SOLIDWORKS  ve 3DEXPERIENCE gibi distribütörlüğünü yaptığımız uygulamaların lisanslarını onlara sağlayarak başlıyoruz. Bu lisanslar içerisinde takımlarında kullanabileceği çoğu tasarım, analiz ve iş yönetimi yapabilecekleri çoğu rol bulunmaktadır. Lisanslar öğrencilerimize sektörde aranan özelikteki mühendis adayı olma niteliğini kazandırıyor. Bunu nasıl bu kadar net söylüyorsunuz diyecek olursanız, sponsorluğunu yaptığımız çoğu takımdan aldığımız brifingler neticesinde bu sonuca varabiliyoruz. Ayrıca bu lisanslar sektörün büyük çoğunluğunu oluşturan programların lisansları olduğu için bu sonuca kolayca varabiliyoruz.

 

           

 

Takımlarımıza sadece programların lisanslarını vermekle kalmayıp bunların eğitimlerini de veriyoruz. Bu eğitimleri en anlaşılır düzeyde anlatıp, gerek sınıf ortamında gerekse online şekilde verebilmekteyiz. TEKYAZ olarak öğrencilere faydalı olabilme konusunda kendimizi her geçen gün dünden daha ileriye götürebilmek için çabalıyoruz. Her konuda webinarlar, atölyeler düzenleyip sizler için elimizden gelenin her zaman fazlasını ortaya koyup gereken her noktada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Birçok şirket bu ve bunun gibi eğitimleri bir ücret karşılığı verirken biz ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz.

 

Bu eğitimlerin sonunda takımlarımıza bu programların uluslararası geçerliliği olan sertifikaların sınavlarına giriş hakkı sağlıyoruz. Bizzat Dassault Systèmes tarafından verilen normal şartlarda yüksek ücrete sahip olan bu sertifikaları biz sponsorluk kapsamına dahil edip bu yetkinliği öğrencilerimize kazandırmak için sizlere sunuyoruz. Edineceğiniz bu sertifikalar ile dünyanın neresinde olursanız olun geçerliliğini yitirmeyen bir yetkinliğinizin olduğunu kanıtlamış oluyorsunuz. Bu da bu verilen sertifikaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oluyor.

 

 

 

Bunların yanında TEKYAZ ailesi olarak nitelikli uzman kadromuz ile takımlarımızın her daim  yanlarında olarak gereken her konuda bizzat o işin uzmanlarından doğru bilgiler edinmelerini sağlayıp süreci yanlış yapmadan hızlı bir şekilde yönetmelerini sağlıyoruz. Gerekirse bizzat atölyelerinde ziyaret edip süreçte yardımcı olmaya çalışıyoruz.

 

FRC Robotu

 

Tasarlanan Robot Yarışma Sahasında

 

Sonuç itibariyle TEKYAZ Teknolojik Yazılımlar şirketi olarak onlarca takıma sponsorluk sağlayıp geleceklerini şekillendirme fırsatı sunuyoruz. Her geçen gün bir takıma daha sponsor olmaya çalışıyoruz. Çünkü öğrencilere yardımcı olmak bizim en büyük mutluluk kaynağımız.

 

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin