31MART2020 – MOLDEX3D WEBINARI

0
620

Son güncelleme: 08.09.2022

31 Mart 2020 tarihinde gerçeklemiş olan Moldex3D webinar kaydımızda gelişmiş mesh seçeneklerinden bahsedilmiştir.Aynı zamanda örnek uygulamalar yapılmıştır. Siz de kalıp üretim sürecinde çok sayıda deneme ve yanılmalar yerine, Moldex 3D simülasyon ile gerçek anlamda zaman, enerji ve paradan tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Moldex3D SOLIDWORKS ile  uyumlu olarak çalışıyor mu?
SOLIDWORKS’te yaptığım tasarım otomatik olarak güncellenebilir mi ?
Senkronizasyon modülü aldığınızda sadece SOLIDWORKS ile değil bir çok Cad programı ile birlikte kullanabilirsiniz.Evet senkronizasyon modülü sayesinde otomatik olarak güncellenir.
Moldex3D Network olarak kullanılabiliyor mu? Moldex3D yüzer Network lisansı olarak satılmaktadır.Ekstra bir bedel ödemeden aynı anda olmamak üzere bir çok bilgisayarda kullanabilirsiniz.
Moldex3d paket içeriklerini ihtiyacımıza göre düzenleyebiliyor muyuz ? Moldex3D Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre düzenleyebiliyoruz.İhtiyacınız olmayan özellikleri paket içeriğinden çıkartarak uygun fiyatlara ihtiyaçlarınıza cevap veriyoruz.
SOLIDWORKS’te yaptığım değişiklikler Moldex3D modelde otomatik olarak güncelleniyor mu ? Senkronizasyon modülüne sahipseniz sadece SOLIDWORKS değil bir çok Cad programının arayüzünden çalışabilirsiniz.
Moldex3D ince federlerin, girinti ve çıkıntının çok olduğu parçalarda analiz gerçekleştirilebiliyor mu ? Moldex3D çıkışı itibariyle asyada elektronik sektörüne hizmet etmeye başlamış hal böyle olunca  detaylı parçalar üzerinde de rahatlıkla çalışmaktadır.
Moldex3D de analiz için kendimizin makine özelliklerini kullanabiliyor muyuz ? Moldex3D analiz gerçekleştirmeden önce plastik enjeksiyon makinamızın özelliklerini tanımlamamız gerekmektedir. Makina ayarlarımızı da Moldex3D kaydedebiliriz.
Moldex3D ihtiyacım olan malzeme özelliklerini bulabilir miyim ? Moldex3D malzeme kütüphanesinde 7000 fazla malzeme tanımlanmıştır ayriyeten kullanmış olduğunuz malzeme bilgilerini Moldex3d malzeme kütüphanesine girebilirsiniz.
Daha fazla bilgi için formu doldurun
SOLIDWORKS Simulation hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin