Cimatron Yazılım Bakımı

0
463

Neden Bakıma İhtiyacınız Var

Neden bakım satın almalıyım? diye sorabilirsiniz. Özetle bu, yatırımınızı korumak için en iyi araçtır. Yazılımınızı güncel tutmak, en son teknolojide kalmanıza yardımcı olur.

Mühendislerimiz sürekli olarak Cimatron’a yeni fonksiyonel ve verimli araçlar ekleyerek geliştirmeye çalışmaktadır. En son ve en güçlü Cimatron teknolojisine erişerek kendi pazarınızda rekabet gücünüzü koruyun.

Bakım programı ayna zamanda şirketinizin zamanında ve yetkin bir teknik desteğe öncelikli erişim imkanı sağlar. En yüksek kalitede bire bir yardım için uzmanlardan oluşan bir ekiple kendinizi donatım.

Tüm Güncellemeler Öncelikli Teknik Destek Öncelikli Müdahale Online Bilgi Bankası Ücretsiz Modüller

 

Cimatron Bakımının Size Sundukları

  • Tüm Cimatron Güncellemeleri
  • Ücretsiz Modüller
En yeni ve en güçlü Cimatron sürümlerine ve hizmet paketlerine ücretsiz olarak tam erişim imkanı sağlayacaksınız. Bu güncellemeler, hata düzeltmelerini, kullanıcı tarafından talep edilen geliştirmeleri ve yeni özellikleri içerir. Ayrıca bu, CAD programlarının veya işletim sistemlerinin yeni sürümleriyle uyumluluğunu sağlar. Yalnızca bakımdaki müşteriler, ek Data Çevrimi, CAD, CAM ve Kalıp fonksiyonelliği ile ilgili seçili yazılım eklentilerini ücretsiz olarak alabilir. Seçilen eklenti paketleri, kullanılan Cimatron çözümüne göre farklılık gösterir.
  • Öncelikli Teknik Destek
  • Online Bilgi Bankası
Cimatron teknik destek ekibi, öncelikli teknik destek hizmetleri ile üretken ve verimli kalmanıza yardımcı olur. Ekibimizin benzersiz erişimi sayesinde, asla takılıp kalmayacaksınız. Gerek telefon ve web bağlantısı veya işbirlikçi sistemler aracılığıyla en kaliteli bire bir yardımın keyfini çıkaracaksınız. Ekibimiz, tüm lisanslama, komutların kullanımı, kurulum veya genel sorunların giderilmesinde sizlere yardımcı olmaya hazırdır. Online veri bankasına erişim, birçok acil soruyu yanıtlamak için oldukça faydalı olacaktır. Yeni yazılım modülleri öğrenmek, yeni mühendisler veya programcılar yetiştirmek, ipuçları ve püf noktaları bulmak için bu kaynağı kullanabilirsiniz.
  • Öncelikli Müdahale
  • Yazılım Anahtarı Değişimi
Öncelikli erişim imkanı, telefon ve e-posta yardım taleplerinizin yanı sıra sınırsız telefon desteği ile sorunların çözülmesine ve zorlukların üstesinden daha hızlı gelmenize yardımcı olur. Bakım süresi boyunca kırılan ve bozulan Yazılım Anahtarlarının değiştirilmesi ücretsizdir. Bu ayrıca, imzalı bir polis raporu eşliğinde, çalınan veya kaybolan anahtarlarında daha düşük bir maliyetle değiştirilmesini sağlar.

 

Yazılım yatırımınızı hemen en üst düzeye çıkartmak için Cimatron bölge temsilcinizle iletişime geçin.

Daha fazla bilgi için formu doldurun
Cimatron hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Cimatron Teknik Destek Sorumlusu