Makrodan Sembol ve Üretici Parçası Oluşturma

0
514

Electrical Content Portal içinde yer alan Makro Dönüştürücü sayesinde *.ems, *.ema, *.zip, *.rar, *.zw5, *.7z veya *.edz dosya tipleri Electrical’ın dosya tipi olan tewzip dosyasına dönüştürülebilmektedir. Böylelikle ilgili çizimler Electrical içinde veri olarak kullanılarak sembol, üretici parçası vb. içeriklere dönüştürülebilmektedir.

Electrical Content Portal Makro Dönüştürücü
Electrical Content Portal Makro Dönüştürücü

Makro Dönüştürücü içinde dosyalara başlık ve tanım yazılarak spesifik özellikler girilebilmektedir. Dönüştürmeler bir kuyruğa alınarak düzenlenebilmektedir. Tek seferde 100 MB yüklenebilmekte olup. Bu boyutu aşan dosyalar için 100 MB ve altında boyut olacak şekilde ayırma yapılarak dönüştürme işlemi gerçekleştirilebilir.

Makroya dönüştürülen dosyalar Electrical içinde Arşivden Çıkarma Ortamı seçilerek kütüphane içine aktarıldıktan sonra sembol ve üretici parçası tanımlaması gerçekleştirilebilmektedir. Geçmişte gerçekleştirilen dönüştürme işlemleri kayıt altında tutulabilmektedir. Geçmiş dönüştürmeler, Dönüştürmelerim sekmesi altında verilen başlık ve tanımda görüntülenebilmektedir.

SOLIDWORKS Electrical hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Elite Applications Engineer, Sertifikalar: CSWE, CSWE-Simulation

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin