SWOOD Design-Değiştirilen Tasarımları Depolama

0
601

Son güncelleme: 22.08.2023

Bu yazımızda SWOOD Design ile değiştirdiğiniz tasarımları nasıl depolayabileceğinizden bahsedeceğiz.

SWOOD Design’ da tasarımlarımızı frame kütüphanesinde gerçekleştiriyoruz. Burada asıl bilmemiz gereken şu ki; frame kütüphanesinde oluşturduğumuz tasarım bizim için bir örneği temsil eder. Bir ölçü değişikliği ya da farklı bir değişiklik gerçekleşeceği zaman, frame kütüphanesinde bulunan modele girip değişikliği yapıyoruz. Biz değişikliği yaptıktan sonra Swood Design otomatik olarak bir model daha oluşturmamaktadır. Peki ya depolamayı nasıl yapacağız ?

SWOOD Design bizlere SWOOD DATA adında bir klasör verir ve kütüphanemiz de içerisinde bulunur. Depolama yapmak için SWOOD DATA klasörünün içerisine Tasarımlar adlı yeni bir klasör açabiliriz. Sonrasında diyelim ki tasarımda değişiklik olacak, frame kütüphanesinden  tasarıma giriyoruz ve değişikliği yaptıktan sonra ister farklı kaydet diyerek ister pack and go yaparak Tasarımlar adlı klasörün altına yeni klasör oluşturup, içerisine depolayabiliriz.

Swood Kütüphane

Bu şekilde depolama yaptığınızda, eskide kalmış yada revize olmuş tasarımlarınızı da muhafaza etmiş olacaksınız.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ederiz,

SWOOD Design hakkında merak ettikleriniz için, diğer yazılarımızı da buradan okuyabilirsiniz.

SWOOD ile ilgili olarak detaylı bilgi için web sitemizi buradan ziyaret edebilirsiniz.

Tekyaz teknolojik yazılımlar firmasında SOLIDWORKS SWOOD teknik destek ve eğitim sorumlusuyum. Aynı zamanda SOLIDWORKS COMPOSER VE VISUALIZE alanlarında çalışmalar gerçekleştiriyorum.

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin