Cimatron Kalıp Tasarım Paketi

0
988

Son güncelleme: 24.04.2023

Cimatron, Enjeksiyon Kalıpçılığı için özel bir CAD çözümüdür. Kalıp yapımına özgü güçlü modelleme ve tasarım yetenekleri tüm üretim sürecini hızlandırır, her karmaşıklıkta ve boyutta kalıpları yüksek kalitede üretmenizi sağlar. Tüm kalıp hazırlama sürecinizi, teklif verme işleminden başlayarak tasarım ve üretime kadar eksiksiz bir şekilde akıcı hale getirir.

Kalıp Tasarımı modülü ile yapılan çalışmayı değerlendirmek ve müşteri onayı almak için hızlı 3 boyutlu ön tasarımlar hazırlayabilirsiniz. Standart ve kullanıcı tanımlı katalog parçalarını kullanarak sadece birkaç dakika içerisinde tüm kalıp setlerini oluşturabilmek oldukça kolay & basit.

Hızlı Kalıp Ayrımı ile parça üzerindeki tüm bölgeleri analiz edebilir, en doğru şekilde Erkek, Dişi çekirdek ayrımı oluşturabilir & düzenleyebilirsiniz.

Cimatron Kalıp Tasarımı, içerdiği Hareket Simülasyonu ile kalıbınızın çalışma şekline uygun hareket yönetimi sağlamaktadır. Bu sayede ön hazırlık aşamasında kalıbın tasarımsal hatalarını tanılama ve düzenleyebilme imkanı sunar.

Modüler olarak Moldex3D entegrasyonu ile akış analizi sağlayabilir ve tasarım aşamasında ön görülen hataları giderebilirsiniz.

Cimatron içerisinde kalıbınıza özel soğutma tasarım sistemi hazırlayabileceğiniz Komformal Soğutma Tasarımı aracı bulunmaktadır. Enjeksiyon işleminin döngü zamanını düşürmeyi, soğutma verimini yükseltmeyi, homojenliği ve yamulma problemlerini önlemeyi sağlar.

Cimatron hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Cimatron Teknik Destek Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin