Son güncelleme: 23.08.2023

SOLIDWORKS ‘te hep aynı tasarımları yapmaktan bıkmadınız mı? Tasarımlarınızın sadece boyutları ve bileşenleri mi değişiyor? DriveWorks Solo ile tasarımınızdaki boyutları ve istediğiniz opsiyonları seçmeniz yeterli.
Tasarımlarınızda kurallar ve denklemler oluşturarak sadece tasarım parametrelerinizi girip ürünlerinizin oluşmasını sağlayabilirsiniz. Böylece tasarım sürenizi kısaltabilir ve tasarım hatalarını sıfıra indirebilirsiniz.
Tasarım Otomasyonunu profesyonel boyuta taşımak için özel olarak tasarlanan DriveWorks eklentisi sayesinde yeni bir tasarımı ne kadar hızlı oluşturduğumuzu görmek için DriveWorks Solo Tasarım Otomasyonu webinarımızın tekrarını yukarıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Webinar Sırasında Sorulan Sorular;

1- Daha önce yapılmış bir tasarımı Driveworks için uyarlayabilir miyiz? Yoksa tasarımı yaparken dikkat ederek mi yapmak gerekiyor?

Daha önce yapılmış bir tasarımı Driveworks için uyarlayabilirsiniz. Ancak tabiki bazı parametreleri kontrol edebilmek için (örneğin unsurlar) tasarımı bu anlamda dikkat ederek yapmalısınız. Tasarım otomasyonu yaparken ve parçaların değişmesini sağlarken düzlemler üzerinden montaj ilişkisi vermek de stabilite açısından önemlidir.

2- Versiyon veya revizyon takibi de sistem otomatik olarak yapabiliyor mu?

Aslında burada yaptığımız tasarımlar yeni tasarımlar versiyon ve revizyon kavramı içine dahil değildir ancak yeni oluşturulan tasarımı PDM üzerinden tabiki version ve revizyon takibini yapabilirsiniz. Kendi içerisinde bir versiyon revizyon takip uygulaması yoktur.

3- Mail gönderimini kendi arayüzünden mi Outlook üzerinden mi yapmaktadır?

Mail gönderimini otomatik olarak kendi uygulaması üzerinden göndermektedir. Otomatik mail gönderimi sadece Driveworks Pro’ da mevcuttur.

4- Tasarımı güncellenen yeni konfigürasyonların her biri için imalat resimleri de oluşturulabiliyor mu?

Yeni oluşturduğunuz her tasarımın teknik resimlerini otomatik oluşturabilir ve güncelleyebilirsiniz. Her yeni tasarım için yeni bir teknik resim dosyası oluşturabilmektedir.

5- Mobilya sektöründe kullanabilir miyiz?

Mobilya sektörüne özel tasarım otomasyonu programımız SWOOD ile ilgili detaylı bilgi için https://www.tekyaz.com/swood/ linkini inceleyebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için formu doldurun
DriveWorks hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın:
SOLIDWORKS Elite Uygulama Mühendisi Sertifikalar: CSWE - Elite Application Engineer

2 YORUM

  1. merhaba serkan bey webinar için teşekkürler.
    denklemlerin nasıl oluşturulduğu hakkınada bilgi verirseiz daha faydalı olacağına inanıyorum.
    driveworks tanıtımı için sunum amaçlı olmuş daha çok webinarınız tekrar teşekkür ederim.

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin