Kesici Takım Değerlerini Otomatik Güncelleme

0
1016

Son güncelleme: 14.06.2022

Cimatron ile oluşturulmuş kesici takımların içerisinde tanımlanmış olan değerlerin, oluşturulan takımyolu prosedürleri içerisinde güncellemesi kullanıcı tanımlı veya otomatik olarak sağlanabilmektedir. İlerleme hızı & Spindle devri, yanal & dikey adım, takım soğutma türü vb. değerleri takım içerisinde tanımlayabilmek mümkündür. Yeni bir kurulum ile Cimatron, prosedür içerisindeki kesici takım değerlerini varsayılan şekilde göstermektedir. Bu ayarların oluşturulan takımlar üzerinden otomatik olarak gelmesini sağlamak kullanıcı kontrolündedir. Bu seçeneği aktif hale getirmek için ilk olarak aşağıda belirtilen adımlar gerçekleştirilmelidir.

  • Tools menüsü altında bulunan Preferences menüsüne giriş sağlayınız.

  • Açılan sayfa üzerinde, NC sekmesi içerisinde yer alan General Preferences seçeneğine tıklayarak giriş sağlayınız.

Açılan pencere içerisinde yer alan Auto Update from Cutters & Holders seçeneğini işaretleyiniz.

Onaylayarak çıkış gerçekleştiriniz. Ayarların yalnızca bu sayfa üzerinde etkin olması için, onaylama işlemi öncesinde File seçeneğini işaretleyiniz. Ayarların tüm Cimatron oturumları üzerinde etkin olabilmesi için, onaylama işlemi öncesinde All Application seçeneğini işaretleyiniz.

Ardından oluşturulan prosedür içerisinde seçimi gerçekleştirilen kesici takım değerlerinin otomatik olarak eklendiğini görebilmek mümkündür.

 

Cimatron Teknik Destek Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin