Swood Design PDM İle Çalışma

0
543

Son güncelleme: 22.08.2023

Herkese merhabalar; Bu yazımızda SWOOD DESIGN ile PDM’i nasıl entegre edilir bunu göreceğiz.

  • Öncelikle PDM kasasına SWOOD data kütüphanesini atmamız gerekiyor. Sonrasında SWOOD DESIGN’a girip ayarlardan kütüphane konumu olarak, PDM kasasını göstermemiz gerekiyor. Yolu gösterdikten sonra, kütüphanenin farklı olduğunu göreceksiniz.
Swood Options menüsü
Swood Options menüsü
PDM olmadan kütüphane
PDM olmadan kütüphane
PDM kütüphanesi
PDM kütüphanesi

 

  • Üzerinde çalışacağınız modeli ilk önce kasadan almanız gerekiyor, ondan sonra üzerinde yeniden çalışıp kasaya gönderebilirsiniz. Artık SWOOD ile bir frame yada box oluşturacağınız zaman, bunu sağ da bulunan kütüphaneden değil PDM kasası içerisinden oluşturmanız gerekiyor. Kasaya gönderme yada alma işlemleri kütüphaneden olmayabiliyor, bu yüzden PDM menüsünden bu işlemler yapılmalıdır.

SWOOD DESIGN ile PDM entegrasyonu için farklı bir şey yapmanıza gerek yok, kütüphane olarak Kasadaki kütüphaneyi göstermeniz yeterli olacaktır. SWOOD DESIGN ile ilgili merak ettiğiniz diğer soruların cevaplarını da burada bulabilirsiniz.

Tekyaz teknolojik yazılımlar firmasında SOLIDWORKS SWOOD teknik destek ve eğitim sorumlusuyum. Aynı zamanda SOLIDWORKS COMPOSER VE VISUALIZE alanlarında çalışmalar gerçekleştiriyorum.

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin