SOLIDWORKS Topoloji Optimizasyonu İle En Atletik Tasarımlar Sizinki Olsun

0
1747

Son güncelleme: 24.08.2023

Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilen “SOLIDWORKS Topoloji Optimizasyonu İle En Atletik Tasarımlar Sizinki Olsun” online eğitimimizin kaydında iş süreçlerinizi kolaylaştırmanın ve daha verimli çalışmanın sırlarını keşfedebilirsiniz. Topoloji optimizasyonu sayesinde daha küçük, daha hafif parçalar üreterek üretim maliyetlerinizi minimuma indirirken şirket karlılığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Ürünümüz üzerinde topoloji optimizasyonu yaparken üretilebilir bir tasarım elde edebilir mıyız? Kontrol YöntemleriTopoloji optimizasyonu yaparken tasarımınıza Simetri, Patlayan Delik, Kalıp Açısı gibi üretim kısıtlamaları belirleyerek üretile bilirliği artırabilirsiniz.
Topoloji optimizasyonu analizi çalışırken tasarımın değişimini görebilir miyiz? Solidworks Simulation 2019 ile gelen yenik sayesinde topoloji optimizasyonu sürerken ara kayıtlar alarak tasarımdaki değişimleri görmek mümkündür.
Topoloji optimizasyonu parça içerinde yapması gereken boşaltmalara nasıl karar vermektedir? Yükler, kısıtlamalar, sınır koşulları ve üretim kontrolleri gibi belirlediğiniz bilgilere dayalı olarak mümkün olan en iyi şekli oluşturan bir tasarım optimizasyonu döngüsünü çalıştırmak için yapay zekâ kullanılmaktadır.
Topoloji optimizasyonunu saç ve profil ile tasarlanmış tasarımlarda kullanabilir miyiz? Analiz etüt kısmında parçalara katı olarak davran diyerek tasarımınızda malzemelerinizi nereden kaldırabileceğiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
Topoloji optimizasyonu tek başına satın almak mümkün müdür? Topoloji optimizasyonu Solidworks Sımulatıon Professıonal ile gelmektedir. Tek başına satışı yoktur.
Tapoloji optimizasyonu gerilmeler yerine parçadaki titreşimi engellemek için kullanılabilir mi ? Topoloji optimizasyonu sayesinde tasarımınızda belirli frekansların altında veya üstünde olmasını sağlayabilirsiniz.
Flow Simulationda da topoloji optimizasyonu kullanılabiliyor mu ? Hayır yok.Topoloji optimizasyonu yapısal analizlerde mevcuttur. Flow analizlerinizde parametrik optimizasyon yaparak en optimum ölçülerde tasarım gerçekleştirebilirsiniz.
Uzun zamandır statik analizler yapıyorum fakat topoloji optimizasyonu daha önce hiç yapmadım kolayca öğrenebilir miyim ? Topoloji optimizasyonu yapmak oldukça kolaydır.Statik analize ek olarak üretim kontrolleri, hedef ve sınırlandırmalar tanımlamanız gerekmektedir.

 

Daha fazla bilgi için formu doldurun
SOLIDWORKS Simulation hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin