SOLIDWORKS Abonelerine Özel Ücretsiz Sertifika Sınavları

0
948

Son güncelleme: 10.12.2023

Aktif bir SOLIDWORKS aboneliğine sahipseniz, siz ve ekip arkadaşlarınız ücretsiz olarak SOLIDWORKS sertifika sınavlarına girebilirsiniz. Bu sayede, uluslararası geçerliliği olan sertifikalar ile yetkinliğinizi kanıtlama fırsatı elde edebilirsiniz.

Bu makalemizde girebileceğiniz sınavlar ile sınav hakkınızla ilgili detaylara değinip, sınavlara giriş için sınav kodu edinme süreçleri ve adımları hakkında sizlere rehberlik edeceğiz.

 

Sertifika Sınavları

Sertifika sınavları, üç ana kategoriye ayrılmaktadır:

SOLIDWORKS Sertifika Sınavları
Ana Sınavlar İleri Seviye Uzmanlık
  • Additive Manufacturing
  • Electrical Associate
  • Simulation Associate
  • Sustainability Associate
  • CAM Professional
  • MBD Professional
  • PDM Professional
  • Simulation Professional

NOT: Sınavlara hazırlık için TEKYAZ Online platformu üzerindeki eğitimlere göz atabilirsiniz.

 

Sınav Hakkı

-Üç Kategoride Ücretsiz Sınav Kodu: Her bir abonelik anlaşması dahilindeki lisans için bir adet ücretsiz ana sınav (CSWA veya CSWP), bir adet ücretsiz ileri seviye sınav (CSWPA) ve bir adet de ücretsiz uzmanlık sınav kodu alınabilmektedir.

-Yıllık Sınav Hakkı: Sınav kodlarınızın bir tanesi yılın ilk yarısında (1 Ocak – 30 Haziran) diğeri ise ikinci yarısında (1 Temmuz – 31 Aralık) olmak üzere senede iki defa talep edilebilmektedir.

 

Sınavlara Giriş

Sınavlara giriş için öncelikle sınav kodu edinmeniz gerekmektedir. Sınav kodu edinmek ve sınavlara giriş aşamalarını öğrenmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Adım 1:

İlk adımda, abonelik dahilindeki lisansınız ile tanımlanan bir “SOLIDWORKS ID” hesabınız olmalıdır. “SOLIDWORKS ID” hesabınızı nasıl oluşturacağınızı öğrenmek için buraya tıklayınız.

Adım 2:

Sınav kodu oluşturma aşamaları lisans tipinize göre değişiklik göstermektedir. Sınav kodu oluşturma adımlarına geçmek için lütfen aşağıdan lisans tipinize uygun seçeneğe tıklayınız:

Standalone (Tek Kullanıcılı) Lisans Tipi İçin Sınav Kodu Oluşturma

-Network (Yüzer) Lisans Tipi İçin Sınav Kodu Oluşturma

Adım 3:

Sınav kodu edindikten sonra sertifika sınavlarına giriş süreci için buraya tıklayınız.

NOT: Ücretsiz sınav kuponları ticari SOLIDWORKS lisansları için geçerlidir. Eğer eğitmen veya öğrenciyseniz SOLIDWORKS Akademik Sertifikasyon programından faydalanabilmek için edu@tekyaz.com adresine e-posta göndererek detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

SOLIDWORKS Sertifikasyonu ve Avantajları

SOLIDWORKS sertifikaları, bilgi birikimlerinizi ve yeteneklerinizi ön plana çıkararak özgeçmişinizi güçlendirir, firmanızın değerini arttırır. Aynı zamanda sertifikalı bir ekiple çalışmak firmanızın güvenilirliğini de arttırır. SOLIDWORKS yeteneklerinizi bu sınavlar ile ölçerek yeterliliğinizi kanıtlayabilirsiniz.

 

SOLIDWORKS Aboneliğinin Diğer Avantajları

SOLIDWORKS aboneliği, sadece sertifikasyon sınavlarına giriş hakkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara değerli ek avantajlar da sunuyor. Bu avantajlar:

-Teknik Destek Hizmeti’nden Yararlanma

-SOLIDWORKS Sürümünüzü ve Servis Paketinizi Güncelleme

-Çeşitli SOLIDWORKS Ürünlerine Ücretsiz Erişim Hakkı

SOLIDWORKS Eğitim Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin