Cimatron 15 Zirvesi

0
881

Son güncelleme: 08.09.2022

Kullanıcıların katılımıyla online olarak gerçekleştirmiş olduğumuz Cimatron 15 Zirvesinde anlatımı sağlanan konulara ait video görüntülerine bu sayfa üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Cimatron® 15 kalıp üreticilerinin maliyetlerini düşürürken, daha kaliteli ve daha hızlı şekilde kalıpları tamamlayabilmeyi amaçlayan yüzlerce yeni ve gelişmiş özellikler sunar.

Cimatron 15 versiyon, CAM yenilikleri ile yeni, geliştirilmiş ve otomatik NC programlama özellikleriyle birlikte üreticilerin programlama ve işleme sürelerini kısaltmayı amaçlamaktadır. Geliştirilmiş kesici takım seçenekleri ve yeni işleme teknolojileri sayesinde 2.5 eksenden 5 eksene kadar tüm CAM operasyonlarını çok daha hızlı ve güvenli şekilde yapmayı sağlamaktadır.

Cimatron içerisine 15 versiyon ile birlikte yeni Torna yetenekleri eklendi. Freze/Torna ve Torna makinelerinin programlanmasında Cimatron’un tanıdık ve güvenli ortamını kullanmak isteyen kalıp üreticileri için Cimatron içerisine daha hızlı işleme ve daha iyi yüzey kalitesi sağlayan Torna yetenekleri eklendi. Uygulama, Cimatron CAM ortamı içerisinde tam entegre olarak, tüm NC sürecinde kolay programlama, makine simülasyonu ve G-kod oluşturma imkanı sağlamaktadır.

Cimatron 15 versiyon CAD yenilikleri, tasarım aşamalarında işlem kolaylığı sağlarken kullanıcı dostu yeni seçenekleri yanı sıra Görünüm, Arayüz, Veri Transferi vb. bir çok konuda yapılan geliştirmeler kullanıcılar için daha pratik bir kullanım sağlamaktadır.

1.Oturum – Yeni Torna Modülü – 2 Eksen

2.Oturum – CAD Yenilikleri

3.Oturum – Elektrot Modülü & Makine Entegrasyonu

4.Oturum – CAM Yenilikleri

5.Oturum – Yeni Torna Modülü – Torna & Freze

6.Oturum – Tersine Mühendisliğe Giriş

Cimatron 15 Genel Yenilikleri
Cimatron 15 CAD Yenilikleri
Cimatron 15 CAM Yenilikleri
Daha fazla bilgi için formu doldurun
Cimatron hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Cimatron Teknik Destek Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin