Cimatron Kalıp Tasarım Webinarı

1
950

Son güncelleme: 25.08.2023

Kalıpçılık sektörünün en çok tercih edilen CAD/CAM yazılımı olan Cimatron yeni kullanıcı dostu arayüzü sayesinde başka hiçbir yazılıma ihtiyaç duymadan ürünlerinizi tasarımından kalıplama aşamasına kadar tek ekrandan hızlıca yapabilir ve içerdiği analizler sayesinde gerekli tüm kontrolleri kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Mold Design (Kalıp Sihirbazı) modülü sayesinde standart yada kendi belirlediğiniz kalıp setlerini çok hızlı bir şekilde oluşturabilir; itici, yolluk, cıvata, mapa, nipel gibi tüm kalıp ekipmanlarını saniyeler içerisinde oluşturabilir, düzenleyebilir ve kendisine özgü birçok yeteneğini keşfedebilirsiniz.

Cimatron Kalıp Tasarım Paketi

Daha fazla bilgi için formu doldurun
Cimatron hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Cimatron Teknik Destek Sorumlusu

1 Yorum

  1. Calışmalarınızı hayranlıkla izliyorum. Bu Arada HELİKOPTER TASARIMI ile Çalışma yapıyorum .Helikopterin Çalışma parametrelerinin iyileştirilmesi ile ilgili bucalışmada YUSUFCUK ve benzeri ucan canlıların iyiferformanslarını Helikoptere adaptasyon calışmaları ile ilgili HIZ MANAVRA KALKIŞ İNİŞ vb,MEKANİZMA Teknigi BİLMİ cercevesinde uygulanabilr YAPILAR hakkında Algorıtma simülasyon yazılım mekanik tasarım gibi konulardaki birikiminizden faydalanmak isterim yardım ve önerilerilerinize şimdiden teşekkür ederim.

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin