Son güncelleme: 04.03.2024

DELMIAWorks ERP-MES (Eski Adıyla IQMS)

1989 yılında kurulan IQMS, üreticiler tarafından bir üretim işini yürütmek için uçtan uca bir paket olarak tasarlandı. Gerçek zamanlı performans ve ölçeklenebilirlik ile desteklenen kapsamlı bir yazılım çözümü olan IQMS, kısa sürede ayrık ve toplu süreç operasyonlarına sahip üreticiler için popüler bir ERP çözümü haline geldi.

2019 yılında IQMS, üretime yönelik yazılım ürünleri portföyünün bir parçası olmak üzere Dassault Systèmes tarafından 425 milyon dolara satın alındı. Bu portföyün genişlemesiyle birlikte tasarım, yönetim, üretim, pazarlama ve simülasyona yönelik çözümler tek çatı altında toplanmış oldu.

Satın alma sırasında IQMS, 3DEXPERIENCEWorks üretim stratejisiyle uyum sağlamak ve portföydeki tasarım ürünü SOLIDWORKS ile bir sinerji oluşturması için DELMIAWorks olarak yeniden markalandı.

IQMS ERP-MES yazılımı, üretim şirketlerine hizmet vermekteki liderliği nedeniyle hem teknoloji hem de üretim endüstrileri tarafından tanındı. IQMS, arka arkaya sekiz yıl boyunca INC 5000’in Amerika’daki “En Hızlı Büyüyen Özel Şirketler” listesinde yer aldı. IQMS aynı zamanda Software Advice’ın ERP Yazılımı için Gartner’s FrontRunners Quadrant tablosunda lider seçildi ve Capterra’nın “En İyi Üretim ERP Yazılımı” listesinde öne çıktı.

IQMS, orta ve büyük ölçekli imalat şirketleri tarafından plastik işleme, metal şekillendirme ve makine imalat süreçlerinde kullanılmaktadır. Bu şirketler, otomotiv, tıbbi cihazlar, endüstriyel makineler, montaj, paketleme, tüketici ürünleri, havacılık ve savunma ve proses üretimi gibi önemli sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak için IQMS tarafından sağlanan özel işlevlerden yararlanmaktadır.

DELMIAWorks ERP-MES ürünü, IQMS üretim ERP sisteminin doğrudan devamıdır. Uçtan uca bir üretim yazılımı çözümü olarak, üretim operasyonları üzerinde 3600 görünürlük ve kontrol sağlar. DELMIAWorks, temel ERP fonksiyonlarına ek olarak üretim yönetim sistemi (MES), müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), malzeme ihtiyaç planlaması (MRP), elektronik veri alışverişi (EDI), tedarik zinciri yönetimi (SCM), kalite yönetim sistemi (QMS), depo yönetim sistemi (WMS), iş zekası (BI) gibi analitik işlevsellikleri de barındırır.

DELMIAWorks ERP-MES'in yetenekleri, süreç akışı, MES çözümünün güçlü yanlarını ve
ERP’nin işletmenizi nasıl geliştirebileceğini öğrenmek isterseniz sayfamızda yer alan formu doldurarak demo talebinde bulunabilirsiniz.
Kıdemli İç Satış Uzmanı

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin