Geliştirilmiş Grafik Performansı Aktif Etme

0
3715

Son güncelleme: 24.08.2023

SOLIDWORKS 2019 yeni bir gelişmiş grafik motoru desteğiyle beraber gelmişti. OpenGL 4.5 tabanlı bu grafik motoru ile birlikte grafik ekrandaki hareketlerinizde çok hızlı cevaplar alabiliyorsunuz. Geliştirilmiş Grafik Performansı seçeneği SOLIDWORKS 2019 ile birlikte Beta süreci içerisindeydi. 1 yıl boyunca süren Beta süreci SOLIDWORKS 2020 ile birlikte son buldu. SOLIDWORKS 2019 ile birlikte gelen gelişmiş grafik performansı yeniliğiyle ilgili videomuzu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

  • SOLIDWORKS 2019 ile birlikte Geliştirilmiş Grafik Performansını Sistem Seçenekleri > Performans > Geliştirilmiş grafik performansı seçeneği ile aktif hale getirebiliyorsunuz. Bu seçeneği aktif hale getirmediğinizde grafik performansındaki artışı görememektesiniz. Seçeneği aktif hale getirdikten sonra SOLIDWORKS’ ü yeniden başlatmanız gerekmektedir.

    SOLIDWORKS 2019 Geliştirilmiş Grafik Performansını Aktif Etme
    SOLIDWORKS 2019 Geliştirilmiş Grafik Performansını Aktif Etme
  • SOLIDWORKS 2020 ile birlikte Geliştirilmiş grafik performansı seçeneği doğrudan işaretli olarak gelmekte.
SOLIDWORKS 2020 Geliştirilmiş Grafik Performansını Aktif Etme
SOLIDWORKS 2020 Geliştirilmiş Grafik Performansını Aktif Etme

SOLIDWORKS 2020 ile birlikte Geliştirilmiş grafik performansı Teknik Resimlerde de aktif rol almaktadır. Artık teknik resim yaparken de yeni grafik performansından yararlanabilecek ve daha hızlı grafik performansı elde edeceksiniz.

Eğer bu seçenek aktif değilse ekran kartı sürücünüz güncel ve/veya sertifikalı olmayabilir. Güncel ekran kartı sürücünüzü ve ekran kartınızın SOLIDWORKS tarafından sertifikalı olup olmadığını öğrenmek için SOLIDWORKS Hardware Certification linkini kullanabilirsiniz.

SOLIDWORKS Elite Uygulama Mühendisi Sertifikalar: CSWE - Elite Application Engineer

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin