Son güncelleme: 24.08.2023

SOLIDWORKS PDM WEB2 arayüzüne 2019 versiyonunda gelen geliştirmeler sayesinde artık dosyaları ve klasörleri referansları ile beraber yüklemek veya indirmek çok daha kolaydır.

Eski sürümlerde bir dosyayı referanslarıyla birlikte yüklemek veya indirmek için işlemi
her dosya için ayrı ayrı yapmak gerekiyordu.

Referansları İle Beraber Dosya Yüklemek

Dosyaları yüklemek istediğiniz klasöre gittikten sonra + işaretine basıp “Dosya Yapısını Teslim Et” dedikten sonra referansları ile beraber dosyalarınızı hızlıca sisteme yükleyebilirsiniz. Bu komuta bastıktan sonra WEB2 size teslim etmek istediğiniz klasörü soracak. İlgili klasör gösterdikten sonra o klasördeki dosyaların hepsi sisteme yüklenecek ve aralarındaki referans ilişkisi korunacaktır.

Dosyaları Referansları İle Birlikte İndirmek

WEB2 arayüzünde sadece bir dosyayı seçerek onu tüm alt referansları ile birlikte kolayca bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bunu yapmak için indirmek istediğiniz dosyayı seçin ve İndir butonunun altından “Referanslarla İndir” komutuna basınız.

Ardından montajın referanslarını size dosya adedi olarak gösterilecektir. İndirme seçeneklerinden montajın referans aldığı dosyaların, referans alınan sürümlerini indirmeyi seçebilir veya referanslı tüm dosyaların en güncel sürümlerini seçebilirsiniz.

Ayrıca klasör yollarını koruyabileceğiniz, teknik resim veya simülasyon raporlarını ekleyebileceğiniz seçenekleri kullanarak indirmek istediğiniz dosyaları detaylı bir şekilde yönetebilirsiniz.

SOLIDWORKS PDM hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
SOLIDWORKS PDM Uygulama Mühendisi, Sertifikalar: CSWE, Elite Engineer

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin