SOLIDWORKS Xpress Aktivasyon Kodları Nasıl Alınır ?

0
1583

Son güncelleme: 23.08.2023

SOLIDWORKS’ ün herhangi bir sürümüne sahip olduğunuzda tasarım süreçlerinizi geliştirmek için 4 farklı ücretsiz  SOLIDWORKS Xpress araçına da aynı zamanda sahip olursunuz. Bu blog yazımızda, bu ücretsiz araçları nasıl aktifleştireceğinizi ve bu araçların temel özelliklerine göz atacağız.

Xpress Araçları

DriveWorksXpress

Solidworkste oluşturduğunuz şablon parçalarınızı DriveWorks üzerinde ölçü veya unsur konfigürasyonları oluşturarak bunların montaj kombinasyonunu oluşturabilir, otomatik tasarımlar yapabilirsiniz. DriveWorksXpress ile ilgili eğitim videolarına ulaşmak için tıklayınız.

DFMXpress

DFMXpress, SOLIDWORKS parçalarının fabrikasyondan kaynaklı sorunları önceden tespit edebileceğiniz ücretsiz bir araçtır. Bu sayede parçaların üretim zorluklarını önceden tespit ederek üretim maliyetlerinin önüne geçebilirsiniz. DFMXpress ile ilgili eğitim videolarına ulaşmak için tıklayınız.

Sustainability

İmal ettiğimiz ürünlerin çevreye olan etkilerini görebileceğiniz (karbon emisyonu, enerji tüketimi vs. ) bu etkileri nasıl azaltabileceğiniz konusunda bilgi sahibi olabileceğiniz bir modüldür. Solidworks’ün tüm paketlerinde kullanabilirsiniz.

 


SimulationXpress

SimulationXpress, bir parçanın yük ve basınç altında üzerinde oluşan gerilmeleri önceden tespit etmenizi sağlayan basit bir FEA aracıdır. SimulationXpress ile ilgili eğitim videolarına ulaşmak için tıklayınız.

FloXpress

SOLIDWORKS FloXpress, sıvının veya havanın bir parça veya montaj belgesinde nasıl aktığını basitçe öğrenmenizi sağlar. Bu sayede tasarımınızda ki sorunlu alanları önceden tespit edebilirsiniz. FloXpress ücretsiz aracının eğitim videolarına ulaşmak için tıklayınız.

SimulationXpress ve FloXpress ile ilgili daha detaylı bilgi için bu blog yazısını okuyabilirsiniz.


Xpress Ürünlerini Etkinleştirme

Daha önce MySolidWorks hesabınız yoksa mySolidworks hesabı oluşturmanız gerekmektedir. MySolidWorks hesabı oluşturduktan sonra yani mySolidworks giriş yaptıktan sonra bu bağlantıya gidin https://my.solidworks.com/xpress ardından SOLIDWORKS seri numaranızı ve kullandığınız SOLIDWORKS sürümünü seçip kullanmak istediğiniz ücretsiz Xpress aracını seçiniz.

solidworks ücretsiz ürünü

Ardından Get My Code kısmına tıkladıktan sonra seçmiş olduğunuz aracı kullanmanız için gerekli aktivasyon kodu karşınıza çıkacaktır.

solidworks xpress aktivasyon

Bu kodu kopyalayın ve araçlar kısmından kullanacağınız ücretsiz aracı açınız.

solidworks araçlarıKarşınıza çıkan ekrana aktivasyon kodunu yapıştırdıktan sonra ücretsiz aracı kolayca kullanabilirsiniz.

xpress aktivasyon kodları

Bu ücretsiz araçlara ulaşmak için kayıt olduğunuz MySolidworks hesabı ile bir çok ücretsiz eğitime parça kütüphanelerine ulaşabilirsiniz. MySolidworks ile nelere sahip olabileceğini öğrenmek için tıklayınız. Daha detaylı bilgi için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Şirketlerin Daha İyi Ürünler Tasarlamasına Yardımcı Olmak Sertifika :PROFESSIONAL - Simulation

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin