SOLIDWORKS Lisansınızı Professional veya Premium’a Yükseltme

0
811

Son güncelleme: 21.10.2023

Bu makalemizde, mevcut SOLIDWORKS lisansınızı yeni bir bakım anlaşması ile daha gelişmiş özelliklere sahip Professional veya Premium paketlerine yükseltmek için izlenmesi gereken adımlara değineceğiz.

NOT: Bu işlem öncesinde aktif olan SOLIDWORKS lisansınızı başka bir bilgisayara transfere etmeniz gerekmektedir. Bu transfer işleminin nasıl yapılacağıyla ilgili bilgi almak için buraya tıklayınız.

Adım 1: “Program Ekle veya Kaldır”ı Açın

Öncelikle, Windows Başlat menüsünden “Program Ekle veya Kaldır” penceresine girin.

Adım 2: SOLIDWORKS Kurulum Ekranını Açın

Ardından, listeden SOLIDWORKS programınızı seçerek “Değiştir” butonuna basın ve SOLIDWORKS kurulum penceresine erişin.

Adım 3: Lisans Bilgilerinizi Girin

Açılan pencerede, “Kurulumunuzu değiştirin” seçeneğini seçerek ilerleyin (1) ve yeni seri numaranızı ilgili alana girerek “İleri” butonuna tıklayın (2).

Adım 4: Professional veya Premium Paketinizi Seçin

Bu aşamada, yeni SOLIDWORKS paketiniz için uygun bileşenleri seçtiğinizden emin olmalısınız. Yeni SOLIDWORKS paketinizi seçmek için “Farklı paketler veya ürünler seçin” seçeneğine tıklayın (1). Ardından, yüklemek istediğiniz SOLIDWORKS paketinizi seçebileceğiniz bir açılır menü karşınıza çıkacaktır (2). Paket seçiminizi yaptıktan sonra “Tamam”a tıklayarak listeden kurmak istediğiniz ek bileşenler var ise seçiniz ve “İleri” butonuna tıklayınız.

Adım 5: Koşulları Kabul Edin ve Yükseltme İşlemini Başlatın

Kurulum koşullarını kabul ettikten sonra “Şimdi Değiştir” butonuna tıklayarak yükseltme işlemini başlatabilirsiniz.

Bu rehber, sizlere SOLIDWORKS paket yükseltme adımlarını ayrıntılı bir şekilde açıklamaktadır. Buna ek olarak, unutmayınız ki mevcut SOLIDWORKS paketinizi güncellemeniz SOLIDWORKS’ün en son özelliklerine ve geliştirmelerine erişmek, tasarım süreçlerinizi iyileştirmek ve işbirliği konusunda yeteneklerinizi arttırmak gibi sizlere çeşitli avantajlar sağlayacaktır. İhtiyaçlarınıza uygun SOLIDWORKS paketleri hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

SOLIDWORKS hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Solidworks Teknik Destek Sorumlusu - CSWE

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin