Cimatron 14 Öne Çıkan Yenilikler

0
1095

Son güncelleme: 10.12.2019

Cimatron 14 Öne Çıkan Yenilikler

200 üzerinde yeni özellik ve geliştirme ile birlikte Cimatron 14, faaliyette bulunduğu tüm alanlarda imalat atölyeleri için büyük avantajlar ve daha fazla kullanıcı değeri sunmaktadır. Bu son sürüm, tasarımdan NC programlamaya kadar müşterilerimizin rekabetçi pazarlarda her zamankinden daha üretken olmalarını sağlamaya yardımcı olur. Öne çıkan başlıca yenilik videolarını bu makalede bulabilirsiniz.

NC – Yeni işleme stratejileri, Barrel, Oval, Lens gibi takımların kullanımıyla birlikte daha hızlı işleme süreleri sağlar. Genel olarak Kaba Talaş işleme süresini %20 oranında azaltır. Yeni Guided Cleanup işleme stratejisi, kalan talaşın temizleneceği her bölgenin işleme yönünü kontrol edebilmenizi sağlar. Kullanıcı kontrollü şekilde takımı eğerek/yatırarak işleme yapabilmek için 5 Eksen Tilting takımyolları ve bu takımyolları ile birlikte referans çizgi kullanımı geliştirildi. Facing – Alın İşleme prosedürü, otomatik Pah Tanılama, daha genişletilmiş Cep Tanımlama yetenekleri ve daha fazla Otomatik Delik Delme fonksiyonelliği gibi Plaka-Levha-Sac işlemeciliği için programlama otomasyonu artıracak ve cep otomasyonuna yönelik şablonların kullanılabildiği çok sayıda yeni ve geliştirilmiş özellik.

Sac – Yeni entegre ilave analiz seçenekleri, kullanıcının tasarımı doğru bir şekilde simüle etmesini ve üretim sürecinden önce tasarım kusurlarını bulabilmesini sağlamaktadır. Kullanıcılar, taşıyıcı veya malzeme sorunları olup olmadığını veya istenmeyen zımba veya Geri Yaylanma sonuçları yanı sıra yanlış baskı kuvveti tanımlamalarını da görebilirler. Uygulama yeteneklerini genişletmek için Addendum Faces ve Fuzzy Ofset gibi yeni gelişmiş Sac tasarımı geometri araçları eklendi.

CAD Araçları – Daha hızlı ve daha kolay bir tasarım için Parça, Montaj ve Teknik Resim alanlarında çok sayıda kullanıcı tarafından talep edilen geliştirmeler uygulandı. Cimatron’un Mesh çekirdek yapısındaki yeni geliştirmeler ile birlikte Bölme/Kopyalama ve Ekle/Kaldır gibi komutlar yanı sıra güçlü bir mesh obje seçim aracı da sunmaktadır. Ek olarak, Katı ve Mesh parçalar için artık gelişmiş bir 3B Yazı yeteneği de bulunuyor.

Kalıp & Elektrot – Daha hızlı ve daha güvenli kalıp tasarımı için, Delik Doğrulama, Delik Tanımlama ve farklı çaplara sahip iticilerin kullanımı gibi yeni fonksiyonlar ve geliştirmeler eklendi.

Windchill ile PLM Entegrasyonu – PTC Windchill PLM sistemi ile bir entegrasyon sağlandı. Bu entegrasyon Cimatron dosyaları ile çalışan Windchill kullanıcılarına bir Cimatron Montaj dosyasından veya Cimatron tarayıcısından Windchill işlemlerini (senkronizasyon, check out/in, vb.) gerçekleştirebilmelerini sağlar.

Detaylı bilgiye blok içerisinde bulunan ilgili makalelerden ulaşabilirsiniz.

CAM Yenilikleri
CAD Yenilikleri
Sac Kalıp Tasarımı Yenilikleri
Kalıp ve Montaj Yenilikleri
Genel Yenilikler

Cimatron hakkında detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz:
Cimatron Teknik Destek Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin