Cimatron CAM Paketi

0
1260

Son güncelleme: 03.05.2021

Cimatron NC modülü,  Torna ve 5 Eksen işleme dahil olmak üzere güçlü NC yetenekleri, pürüzsüz yüzey kalitesi, yüksek frezeleme verimliliği ve kullanım kolaylığı ile Enjeksiyon Kalıpçılığı, Sac Kalıpçılığı ve Genel imalat için benzersiz bir NC Programlama çözümleri sunmaktadır.

İçermiş olduğu CAD komutları ile parçaların imalata hazırlanmasına yardımcı olur ve ek program ihtiyacını ortadan kaldırır. İçerdiği çizgi, yüzey, katı ve mesh komutlarıyla birlikte hibrit bir çalışma yapısına sahiptir.

Volumill teknolojisini kullanarak güçlü Kaba Talaş işleme ve ultra yüksek talaş kaldırabilme imkanı sağlamasının yanı sıra daha iyi talaş tahliyesi ve uzun bir takım ömrü sağlamaktadır.

Anlık renklendirilmiş kalan malzeme görüntüleme, özelleştirilmiş takımyolu şablonları, analizler, raporlamalar vb. nitelikleri ile hızlı programlama ve etkili takımyolları oluşturabilme imkanı sunmaktadır. Stok özelliği sayesinde işleme yapan takımdan kalan alanları otomatik olarak tanımlama yaparak işleme zamanında verimliliği sağlar.

Kinematik, çalışma parçası ve gerçek fikstür görüntüsü içeren Makine Simülasyonu kullanarak güvenilir bir işleme sağlamasının yanı sıra takım ve tutucu için güvenilir çarpma ve dalma tespiti sunar.

İçerdiği 5 eksen Kaba Talaş ve Bitirme stratejileri yanı sıra pervane, türbin, kanat vb. uygulamalar için özel prosedürler içerir. Cimatron CAM paketi, makine ve kontrol üniteleri için tam entegre çalışabilen zengin Post Processor kütüphanesi sunar.

Cimatron Teknik Destek Sorumlusu

YANIT VER

Mesajınızı yazın
Adınızı buraya girin